Stetoskooppi välinepöydällä

Reio Vilipuu

Kliiniset Asiantuntijat
Aivolisäkkeen kasvaimet Aivosyöpä Emätinsyöpä Eturauhassyöpä Gastrointestinaalinen stroomatuumori eli GIST Haimasyöpä Hodgkinin lymfooma Huulisyöpä Ihosyöpä Keskushermoston kasvaimet Keuhkosyöpä Kilpirauhassyöpä Kivessyöpä Kohdunkaulasyöpä Kohdunrunkosyöpä ja kohtusarkoomat Kurkunpään syöpä Lasten syövät Leukemiat Lisäkilpirauhassyöpä Lisämunuaissyöpä Luusarkooma Mahasyöpä Maksasyöpä Melanooma Mesoteliooma Multippeli myelooma Munasarja- ja munanjohdinsyöpä Munuaissyöpä Nenän ja nenän sivuonteloiden syöpä Nenänielun syöpä Neuroendokriiniset kasvaimet Non-Hodgkin lymfoomat Paksusuolen ja peräsuolen syöpä Pehmytkudossarkoomat Peräaukon syöpä Rintasyöpä Ruokatorven ja mahansuun syöpä Ruuansulatuskanavan syöpä ja haimasyöpä Sappiteiden syöpä Silmän ja silmäkuopan syöpä Suunielun ja alanielun syöpä Suuontelon syöpä Sylkirauhasten syöpä Trofoblastisairaudet Ulkosynnytinsyöpä Umpilisäkkeen syöpä Välikarsinan kasvaimet Virtsarakon syöpä

Fysioterapeutti
Lymfaterapeutti

Kielitaito: 

suomi, englanti, venäjä, viro

Erityisosaaminen: 

Fysioterapia ja lymfaterapia

Palvelut: 

Fysioterapia, Tuki- ja liikuntaelinongelmat, Kipu- ja faskiakäsittely sekä arven manuaalinen käsittely, Lantionpohjan lihasten kuntoutus, Pre- ja postoperatiivinen neuvonta, Manuaalinen lymfaterapia ja kompressiohoito (sidokset, kompressiotuotteiden valinta, mittaus), Turvotukseen liityvä neuvonta.

Näytä lisätietoja

Koulutus 

Fysioterapeutti, Tarto Tervishoiu Kõrgkool 2010

Jäsenyydet ja luottamustehtävät 

Suomen Lymfahoito ry

Biografia

Valmistuttuaan fysioterapeutiksi vuonna 2010 Reio Vilipuu on lisäkouluttautunut muun muassa arpienkäsittelyn, kompressioapuvälineiden ja painehoidon, manuaalisen lymfaterapian sekä kinesioteippauksen ja lymfateippauksen saralla. Vuosina 2010-2014 hän toimi fysioterapeuttina Tallinnan itäisessä Keskussairaalassa ja luennoi fysioterapiasta ja ergonomiasta. Omaa yksityisvastaanottoaan hän on pitänyt vuodesta 2013.

Reiolla on kokemusta monenlaisten potilaiden hoidosta. Docrateella hän vastaanottaa muun muassa rintasyöpä-, eturauhassyöpä-, paksusuolen syöpä- sekä keuhkosyöpäpotilaita, joilla ilmenee hoitojen jälkeisiä oireita kuten imusolmukkeiden turvotusta tai selkärangan ongelmia.

Sulje lisätiedot