Syöpätautien erikoislääkäri Tuomo Alanko

Docrates Syöpäsairaala käynnistää syöpälääkärin etävastaanottotoiminnan Oulussa

29.9. alkaen syöpään sairastunut tai sitä epäilevä voi hakeutua syöpälääkärin vastaanotolle lääkärikeskus Aavan tiloihin Oulussa, Kaapelitie 4:ssä, ja Docrates Syöpäsairaalan kokenut syöpätautien erikoislääkäri pitää potilaalle vastaanoton videoyhteyden kautta.

Syöpään sairastuneilla potilailla on näin mahdollisuus päästä nopeasti henkilökohtaisen syöpälääkärin vastaanotolle myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja jatkaa tarvittaessa joustavasti ja viiveettä diagnostiikkaan ja jatkohoitoihin Helsingissä. Hoidot voidaan useimmiten aloittaa jo viikon sisällä.

Docrates Syöpäsairaala tarjoaa syöpää epäilevälle tai siihen sairastuneelle nopean hoitoon pääsyn lisäksi oman kokeneen syöpälääkärin ja oman, nimetyn hoitajan. Sairaalassa on myös uusimmat tutkitut hoitomenetelmät ja uusimmat lääkkeet, modernit laitteet ja hoitoteknologia.

Oulun Aavan yksikönpäällikkö Mira Näyhä: ”Syöpään sairastunut kaipaa usein nopean hoitoonohjauksen lisäksi perehtymistä juuri hänen syöpätyyppiinsä ja elämäntilanteeseensa. Uusi etävastaanottopalvelumme mahdollistaa erittäin nopean ja helpon tavan olla yhteydessä kokeneeseen syöpälääkäriin. Tämä palvelee koko Pohjois-Suomen alueen asukkaita.”

”Syövänhoidossa etäyhteys potilaan ja lääkärin välillä on toimiva. Usein vastaanotolla käydään läpi asioita, jotka voidaan yhtä helposti hoitaa etäyhteyden avulla. Jatkohoidot ja tarvittava diagnostiikka voidaan toteuttaa nopeasti Helsingissä Docrates Syöpäsairaalassa. Oulu on sijainniltaan erinomainen ja uusi palvelu vastaa Pohjois-Suomessa asuvien kasvaneeseen tarpeeseen päästä nopeasti hoitoon Docrateelle käymällä ensin omalla lähiseudulla vastaanottokäynnillä sekä mahdollisesti jatkodiagnostiikkaan ja hoitoon Docrates Syöpäsairaalaan Helsinkiin”, toteaa yhteistyöstä Docrates Syöpäsairaalan myyntijohtaja Ossi Koskinen.

Oulun Aava ja Docrates Syöpäsairaala ovat molemmat täysin suomalaisomisteisia yrityksiä.

Lisätiedot:
Lääkärikeskus Aava, yksikönpäällikkö Mira Näyhä, mira.nayha@aava.fi, 050 524 5401
Ajanvaraus vastaanotolle tapahtuu numerosta puh. 010 773 2000 / Docrates Syöpäsairaala

Etävastaanotto Asikkala | Etävastaanotto Oulu  | Etävastaanotto Maarianhaminia