Docrates Syöpäsairaala ulkoa

Docrates Syöpäsairaala mahdollistaa kuusamolaisille syöpähoitoja palvelusetelillä

Ensimmäisinä Suomessa kuusamolaiset syöpään sairastuneet voivat saada palvelusetelin turvin sädehoitoa Pohjoismaiden ainoassa yksityisessä syöpäsairaalassa Docrateella Helsingissä. Kuusamon kaupungin ja Docrateen yhteistyö osoittaa, että potilaan valinnanvapaus voi toteutua myös vaativassa erikoissairaanhoidossa kuten syöpähoidoissa.

Sote-uudistuksen yhtenä tavoitteenakin mainittu potilaan valinnanvapaus ja vapaampi liikkuvuus toteutuvat uudella tavalla syövänhoidossa, jossa Kuusamon kaupunki on valinnut Docrates Syöpäsairaalan palvelusetelituottajakseen. Kuusamolaisilla on mahdollisuus hakeutua palvelusetelillä Docrateelle eturauhassyövän radikaaliin sädehoitoon sekä rintasyövän leikkauksen jälkeiseen sädehoitoon.

Kuusamon kaupunki ja OYS, jolta Kuusamon kunta hankkii syövänhoidon ostopalveluna, lähtivät ennakkoluulottomasti selvittämään miten palveluseteli voisi olla osana syövän hoitoketjua. Docrates Syöpäsairaala pystyi tarjoamaan ketjuun korkeatasoisen lisän, joka lisää syöpään sairastuneen valinnanvapautta ja varmistaa heille nopean pääsyn sädehoitoon. Docrates katsoo, että kyseessä on merkittävä päänavaus, joka voi poikia nopeastikin muita, kokonaisvaltaisesti syövän diagnostiikka ja –hoitoja käsittäviä palveluseteliulkoistuksia. ”Meillä on aikaisemmin hoidettu julkiselta puolelta tulleita syöpäpotilaita lähinnä maksusitoumuksilla, ja sekä potilaat että palvelun tilaajat ovat olleet palveluun erittäin tyytyväisiä. Nyt voimme tarjota samaa asiantuntevaa ja viiveetöntä palvelua palvelusetelillä, joka on erinomainen mahdollisuus syöpäpotilaille”, kertoo Docrateen myyntijohtaja Ossi Koskinen.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin ja kansainvälistymisemme on kovassa kasvussa. www.docrates.com.