Ella Kirjasniemi nimitetty Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

LEHDISTÖTIEDOTE 30.11.2016

Ella Kirjasniemi (KTM) vastaa Docrates Syöpäsairaalan markkinoinnista ja viestinnästä Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.  

Aiemmin hän on vastannut mm. Terveystalon kuluttajamarkkinoinnista, Rovion naisille suunnattujen pelien markkinoinnista sekä Huoneistokeskuksen markkinoinnista. Hän toimi myös pitkään Sulakkeen Habbo-brändin sisällöistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana.

”Ella Kirjasniemellä on vahva tausta kuluttajille suunnattujen palvelujen markkinoinnista sekä erityisosaamista nimenomaan terveysalalta. Docrates hakee nyt vahvaa kasvua kotimaan markkinoilta. Uskomme, että Ellan osaaminen tukee meitä tällä tiellä erinomaisesti”, kertoo Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja Siv Schalin.

Yhteystiedot:

Ella Kirjasniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. 050 500 18 38, ella.kirjasniemi@docrates.com

ella

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 50 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla.  www.docrates.com.