Filosofian tohtori Katri Mustonen Docrates Syöpäsairaalan palvelujohtajaksi

Kategoriat: Artikkelit
Katri Mustonen (sh AMK, YTM, FT) on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18.1.2021 alkaen.

Katri Mustosella on pitkä ura terveydenhuoltoalan johto- ja kehittämistehtävistä. Docrateelle hän siirtyy Terveystalon kehittämispäällikön tehtävästä. Tätä ennen hän johti HUSLABin hallinnossa asiakaspalvelu- ja kehittämistiimiä. Katrin väitöskirjatyökin oli hyvin ajankohtainen; hän tutki terveyspalveluiden tarpeiden ja käytön yhteyttä organisaatioiden muutostarpeisiin suomalaisessa perusterveydenhuollossa.

”Katrin pitkä kokemus terveydenhuoltoalan erilaisista palveluiden ja laadun kehitystehtävistä vakuutti meidät”, toteaa toimitusjohtaja Ilpo Tolonen. ”Laadukas asiakaspalvelu ja erinomainen potilaskokemus ovat Docrateella kaiken keskiössä. Huippuluokan asiakaskokemuksen varmistus onkin palvelujohtajan tärkeimpiä tehtäviä Docrateella. Katrin vahva osaaminen asiakaslähtöisten palveluprosessien kehittämisestä ja palvelumuotoilusta ovat erinomainen yhdistelmä, jolla voimme kehittää Docrateen yksilöllistä potilaskokemusta edelleen ja vastata asiakkaiden tulevaisuuden tarpeisiin.”

”Docrates Syöpäsairaala on yhteiskunnallisesti tärkeä toimija tarjotessaan aivan uusimpiin tutkimuksiin, osaamiseen ja teknologiaan perustuvaa erikoissairaanhoitoa kaikkien käyttöön. Olen otettu siitä, että pääsen osaksi tätä tärkeää innostavaa työtä ja tiimiä syöpään sairastuneiden hyväksi”, toteaa Katri Mustonen.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 19.01.2022

Docrates Syöpäsairaalan lahjoitukset tukevat uusien, kokeellisten syöpähoitojen tutkimusta

Docrates Syöpäsairaala välittää rahaston lahjoitusten avulla kiitollisten potilaiden tuen tutkimukseen, jonka avulla kehitetään uusia immunoterapiaan perustuvia syöpähoitoja.

Lue lisää
Julkaistu: 10.01.2022

Syöpä ja koronavirus – Usein kysyttyä

Uskaltaako sairaalaan lähteä? Jatkuvatko syöpähoitoni? Kokosimme yhteen koronaan liittyvät syöpään sairastuneiden yleisimmät huolenaiheet ja vastaukset niihin.

Lue lisää
Julkaistu: 07.01.2022

Tässä aggressiivisimmat syövät: nopeiten etenevien kärjessä haima-, keuhko- ja maksasyöpä

Aggressiivisimpia syöpiä, joissa elinajanodote diagnoosista poismenoon on keskimäärin lyhin, ovat haimasyöpä, keuhkosyöpä ja maksasolusyöpä. Sairastumisriskiin vaikuttavat kussakin tapauksessa elintavat, erityisesti...

Lue lisää
Julkaistu: 07.01.2022

Syöpäsairaalan professori kertoo: tässä 5 suurinta syöpään liittyvää myyttiä, joihin olen urallani törmännyt

Docrates Syöpäsairaalan perustaja, professori Timo Joensuu on tehnyt alalla jo neljännesvuosisadan pituisen uran. Nyt sädehoidon ylilääkäri sekä syöpätautien ja sädehoidon...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16