Skip to content

Useat vakuutusyhtiöt korvaavat myös syöpähoitoja

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten ja useiden kansainvälisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Useat vakuutusyhtiöt korvaavat myös syöpähoitoja ja -tutkimuksia.

Jos sinulla on sairauskuluvakuutus, voimme lääkärin vastaanottokäynnin jälkeen hakea puolestasi maksusitoumusta tutkimus- ja hoitokokonaisuuksien laskuttamiseksi suoraan vakuutusyhtiöltä. Yksittäisten tutkimuksien ja vastaanottojen osalta ota yhteyttä omaan hoitajaasi.

Maksusitoumuksen käsittelyaika vaihtelee paljon vakuutusyhtiöstä riippuen. Varmista ennen tutkimusten ja hoitojen alkamista, että vakuutusyhtiösi on myöntänyt maksusitoumuksen.

Vakuutusehdoissasi saattaa olla omavastuuosuuksia ja tiettyjä rajoituksia, joten suosittelemme tutustumaan vakuutusyhtiöohjeeseen ja lisäksi yhteydenottoa vakuutusyhtiöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Syöpävakuutukset

Suomalaiset vakuutusyhtiöt tarjoavat yleisimmin yllä esiteltyä sairauskuluvakuutusta, joka korvaa yleensä tietyt hoitokokonaisuudet syntyneiden kustannusten perusteella. Näiden lisäksi on olemassa erityisiä syöpävakuutuksia, joissa vakuutetuille maksetaan syöpädiagnoosin perusteella kertakorvaus, joka ei ole sidottu hoitokuluihin.

Vakuutusyhtiö Allianz

 width=

If Syöpävakuutus yritysasiakkaille

If vakuutus

 width=

Vakuutusyhtiö DKV

 width=

Vakuutusyhtiö Cigna
 width=

Vakuutusyhtiö LähiTapiola
 width=

Vakuutusyhtiö OP

 width=

Vakuutusyhtiö SOS international

 width=

Vakuutusyhtiö Storebrand

Vakuutusyhtiö Vertikal
 width=

Jos oma vakuutusyhtiösi ei ole listauksessa mukana, olethan meihin yhteydessä niin autamme sinua.

 

Artikkeli

Yrittäjyys ja syöpähoidot – Miten selviän?

Vastikään syöpädiagnoosin saanutta yrittäjää voi ahdistaa ajatus siitä, että työntekoon tulee sairauden takia pitkä tauko. Aina poissaolo ei kuitenkaan veny...