Hoidamme syöpään sairastuneita myös etävastaanotoilla

Sairaalamme on epidemia-aikanakin normaalisti avoinna sinua varten. Pääset syöpätautien erikoislääkärin vastaanotolle nopeasti ja ilman lähetettä myös etävastaanottojen kautta. Jatkotutkimukset Helsinkiin ja edelleen hoitoihin järjestetään nopeasti.

Docrateelle pääsee edelleen tutkimuksiin ja hoitoihin, vaikka Uusimaa on eristetty. Sairaudenhoito on pätevä syy ylittää raja. Liikkumisen varmistamiseksi annamme sinulle kirjallisen asiakirjan Docrateelle varatusta ajasta. Jos olet tulossa Docrateelle syöpähoitohin Uudenmaan ulkopuolelta, olethan yhteydessä omaan hoitajaasi tai ajanvaraukseen, mikäli olet uusi potilas.

Koronavirusepidemian aikana suosittelemme kaikille potilaillemme ensisijaisesti etävastaanottoa. Tavoitteenamme on minimoida potilaiden liikkuminen ja lähikontaktien syntyminen ja näin varmistaa mahdollisimman pitkälle sekä potilaidemme että koko hoitohenkilöstömme turvallisuus. Etävastaanotto on turvallisin vastaanoton muoto aina kun se on mahdollista toteuttaa, huomioiden potilaan henkilökohtainen tilanne.

Suosittelemme vaihtamaan myös jo varatut ajat etävastaanotoiksi. Tämä tulee tehdä hyvissä ajoin. Järjestämme sinulle erikoislääkärin etävastaanoton puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Myös hoitajamme auttavat sinua etänä.

Etävastaanotto toteutetaan puhelin- tai videovastaanottona. Voit varata ajan etävastaanotolle ajanvarausnumerossamme, +358 10 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16).

Lue lisää etävastaanotoista täältä.