Hoidamme syöpään sairastuneita myös etävastaanotoilla

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet
Koronaviruspandemian aikana suosittelemme kaikille potilaillemme ensisijaisesti etävastaanottoa.

Sairaalamme tarjoaa viiveetöntä ja turvallista syövänhoitoa myös pandemia-aikana

Sairaalamme on pandemia-aikanakin avoinna sinua varten. Pääset syöpätautien erikoislääkärin vastaanotolle nopeasti ja ilman lähetettä myös etävastaanottojen kautta. Jatkotutkimukset Helsinkiin ja edelleen hoitoihin järjestetään nopeasti. Älä jätä menemättä tutkimuksiin tai hoitoihin, sillä syöpä on tärkeää hoitaa viiveettä. Keskustele asiasta oman hoitavan lääkärisi kanssa, jos asia pohdituttaa.

Koronaviruspandemian aikana suosittelemme kaikille potilaillemme ensisijaisesti etävastaanottoa. Tavoitteenamme on minimoida potilaiden liikkuminen ja lähikontaktien syntyminen ja näin varmistaa mahdollisimman pitkälle sekä potilaidemme että koko hoitohenkilöstömme turvallisuus. Etävastaanotto on turvallisin vastaanoton muoto aina kun se on mahdollista toteuttaa, huomioiden potilaan henkilökohtainen tilanne. Etävastaanotto toteutetaan puhelin- tai videovastaanottona.

Miten varaan ajan etävastaanotolle?

Voit varata ajan etävastaanotolle ajanvarausnumerossamme, +358 10 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16).

Miksi etävastaanotto?

Koronaviruspandemian aikana olemme siirtyneet mahdollisimman kattavasti etävastaanottoihin. Tavoitteenamme on minimoida potilaiden liikkuminen ja lähikontaktien syntyminen ja näin varmistaa mahdollisimman pitkälle sekä potilaidemme että koko hoitohenkilöstömme turvallisuus.

Etävastaanotto on turvallisin vastaanoton muoto aina kun se on mahdollista toteuttaa, huomioiden potilaan henkilökohtainen tilanne.

Jatkotutkimukset ja hoidot järjestetään turvallisesti ja viiveettä Docrates Syöpäsairaalassa. Henkilökuntamme on koulutettu seulomaan ja hallitsemaan infektiotauteja. Sairaalassamme ei ole todettu yhtään koronatapausta. Olemme ottaneet käyttöön lukuisia toimenpiteitä potilaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

Miten etävastaanotto toimii?

Etävastaanotto on puhelin- tai videovastaanotto.

Puhelinaika

Jos olet varannut puhelinajan, asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna aikana.

Videovastaanotto

Jos olet varannut ajan videovastaanotolle, tarvitset Internet-yhteyden. Vastaanotto pidetään sähköisen Kaiku –palvelun kautta. Kaikua voi käyttää millä tahansa verkkoyhteydessä olevalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Jos et vielä ole Kaiku-palvelun käyttäjä, saat ajanvarauksen jälkeen sähköpostiisi kutsun rekisteröityä Kaiku-palvelun käyttäjäksi ennen vastaanottoa. Rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi kannattaa tehdä heti, kun saat kutsun sähköpostiisi.

Videovastaanotto avataan Kaiku-palvelussa. Sinun kannattaa kirjautua sisään Kaikuun hyvissä ajoin ennen videovastaanottoa (noin 10 minuuttia ennen).

Lue tarkemmat ohjeet videovastaanotosta täältä.

Kirjaudu Kaikuun täällä.

Miten valmistaudun etävastaanottoon?

Etävastaanotto tulee maksaa Docrateen verkkokaupassa heti kun varaus on tehty. Saat tarkemmat maksuohjeet ajanvarauksestamme. Verkkokauppaan täältä.

Jos etävastaanottosi on ensimmäinen käynti Docrateen syöpälääkärillämme, pyydämme sinua toimittamaan meille sairauskertomukset sekä mahdolliset patologin lausunnot, kuvat ja laboratoriotulokset. Voimme myös tilata ne puolestasi sinua hoitaneesta sairaalasta, mikäli saamme sinulta siihen kirjallisen suostumuksen. Tämä nopeuttaa asiakirjojen saamista ja varmistaa, että tarvittavat tiedot ovat käytettävissä ensikäynnillä.

Mikäli etävastaanottosi on videovastaanotto, rekisteröidy Kaiku-palvelun käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen vastaanottoa sähköpostiisi saamasi linkin kautta.

Lisätietoa uudelle potilaalle täällä >>

Mitä aikoja voi toteuttaa etävastaanottona?

Suurimman osan erikoislääkärien ensikäynneistä ja seurantakäynneistä sekä ravitsemus- ja seksuaalineuvonnasta voidaan toteuttaa etäyhteyksien avulla. Tilanteen arvioivat tarvittaessa asiantuntevat hoitajamme yhdessä lääkärin kanssa.

Varaa etävastaanotto ajanvarausnumeromme kautta, +358 10 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16).

Mitä etävastaanotto maksaa?

Videoetävastaanottona tehtävä ensikäynti ja seurantakäynti maksavat saman verran kuin sairaalassa paikan päällä.

Ensikäynti puhelin- tai videoyhteydellä:

 • Hinta 515 €
  • potilaalla mahdollisuus hakea videovastaanotosta 12 euron Kela-korvaus jälkikäteen

Seurantakäynti puhelin- tai videoyhteydellä:

 • Hinta 344 € (enint. 45min)
  • potilaalla mahdollisuus hakea videovastaanotosta 12 euron Kela-korvaus jälkikäteen

Puhelinvastaanotto

 • Puhelinvastaanotto 195  € (enint. 20 min)

Etävastaanotto tulee maksaa Docrateen verkkokaupassa heti kun varaus on tehty. Verkkokauppaan täältä. Saat tarkemmat maksuohjeet ajanvarauksestamme.

Lue lisää etävastaanotoista täältä.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 25.02.2021

Filosofian tohtori Katri Mustonen Docrates Syöpäsairaalan palvelujohtajaksi

Katri Mustonen (sh AMK, YTM, FT) on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Julkaistu: 10.02.2021

Docrates Syöpäsairaalan uusi johtava ylilääkäri: ”Suomessa ollaan opittu siihen, että joku muu huolehtii”

Docrates Syöpäsairaalan uusi johtava ylilääkäri Juha Kononen toivoo suomalaisten oppivan kyseenalaistamaan omaan terveyteensä liittyviä lääkärin mielipiteitä. Tämän vuoden alussa uudessa...

Lue lisää
Julkaistu: 04.02.2021

Maailman syöpäpäivä – Jokainen voi vaikuttaa omaan syöpäriskiinsä

Maailman Syöpäpäivää (World Cancer Day) vietetään tänään 4.2.2021. Kansainvälinen syöpäunioni (UICC) ja sen jäsenjärjestöt haluavat Maailman syöpäpäivällä lisätä tietoisuutta syövän...

Lue lisää
Julkaistu: 01.02.2021

Entistä tarkempaa diagnosointia ja hoitoa Docrates Syöpäsairaalan uuden sukupolven teknologialla

Docrates Syöpäsairaalassa on tehty viimeisen vuoden aikana mittavia laitehankintoja. Sairaalassa on käytössä ainutlaatuinen valikoima laitteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erityisesti...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

 • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
 • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
 • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
 • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16