Jani Mikkola Docrates

Jani Mikkola Docrates Syöpäsairaalan asiakkuus- ja myyntijohtajaksi

Jani Mikkola (KTM, YTK) on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan asiakkuus- ja myyntijohtajaksi 21.5.2018 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Mandatum Lifessa palkitsemispalveluista vastaavana johtajana ja tytäryhtiö Innovan toimitusjohtajana sekä sitä ennen Mehiläisessä asiakkuuksista ja myynnistä vastaavana johtajana.

Mikkolan tehtävänä on vahvistaa Pohjoismaiden ainoan yksityisen syöpäsairaalan yhteistyökumppanuuksia ja hoitoketjuja Suomessa sekä muilla tärkeillä markkina-alueilla, kuten Ruotsissa ja Venäjällä. Sairaalan asiakasvirrasta jo noin 30 % tulee ulkomailta. ”Haimme tehtävään henkilöä, jolla on vankka näyttö myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta, sillä haemme kasvua entistä vahvemmin strategisten kumppanuuksien kautta”, kertoo sairaalan toimitusjohtaja Ilpo Tolonen.

”Docrates Syöpäsairaala on ainutlaatuinen yritys”, toteaa Mikkola. ”Olen seurannut sen hienoa polkua jo pitkään. Docrateelle on kymmenessä vuodessa vahvistunut oma roolinsa yksityisenä pohjoismaisena syövänhoidon keskuksena, jonka ammattilaiset panostavat viiveettömään, ihmisläheiseen hoitoon ja hyödyntävät työssään alan uusinta teknologiaa ja hoitomuotoja.”

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.