Julkaistu: 12.04.2020

Miksi maassa, jossa julkinen syövänhoito kuuluu maailman parhaisiin, tarvitaan yksityistä syöpäsairaalaa?

Kategoriat: Artikkelit
Kukaan ei halua syöpää, mutta sen osuessa kohdalle on hyvä olla suomalainen. Maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito on saatavilla jokaiselle. Mutta miksi Suomessa on kysyntää myös yksityisellä puolella ja miksi se korostuu koronapandemian aikana?

Yksityisessä Docrates Syöpäsairaalassa:

  • Pääset nopeasti hoitoon ilman lähetettä, myös korona-aikana. Hoidot voidaan aloittaa jopa viikossa.
  • Saat tueksesi kokeneet syövänhoidon erityisosaajat.
  • Saat oman, juuri sinun tilanteeseesi perehtyneen, kokeneen syöpälääkärin sekä oman nimetyn vastuuhoitajan.
  • Hoidossasi hyödynnetään uusimpia, tieteellisesti tutkittuja hoitomenetelmiä.
  • Käytössämme on uusimmat lääkkeet, jotka otetaan käyttöön nopeasti.
  • Tukena modernit laitteet ja hoitoteknologia – Kaikki saman katon alla.

Nopeasti hoitoon

Tutkimusten mukaan viivyttelyllä on syövänhoidossa kohtalokkaat seuraukset; syöpä voi levitä ja kroonistua. Viiveettömyys onkin yksi merkittävimmistä syistä hakeutua Docrates Syöpäsairaalaan. Koronapandemian aikana viiveettömyyden merkitys korostuu, kun julkinen sairaanhoito venyy äärirajoilleen.

Meillä Docrateella pääset kokeneen syöpälääkärin vastaanotolle muutamassa päivässä ja hoidot voidaan useimmiten aloittaa jo viikossa.

Kokeneet syövänhoidon erityisosaajat saman katon alla

Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee useita kymmeniä kokeneita syövänhoidon ja –diagnostiikan asiantuntijoita. Saat tueksesi juuri sinun syöpätyyppiisi erikoistuneen syöpätautien erikoislääkärin, ja sama lääkäri pysyy tukenasi koko hoitosi ajan. Kaikki tutkimukset ja hoidot leikkauksia lukuun ottamatta tapahtuvat keskitetysti saman katon alla, ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä.

Aikaa potilaalle ja oma hoitotiimi

Oman lääkärin lisäksi oma nimetty vastuuhoitajasi huolehtii siitä, että asiasi etenevät nopeasti ja saumattomasti saman katon alla. Annamme potilaillemme aina riittävästi aikaa, sillä haluamme varmistaa, että potilaamme ymmärtää mistä hänen syövässään on kysymys, ja mitkä ovat hoitovaihtoehdot. Monesti on nimittäin useampia tapoja hoitaa syöpää. Näitä käymme potilaan kanssa läpi. Läheiset voivat myös osallistua hoitoneuvotteluihin.

Teemme aitoa tiimityötä ilman osastorajoja, potilas aina keskiössä. Meillä koko sairaala on suunniteltu potilaan, ei organisaatioroolien mukaisesti.

Yksilöllinen hoito

Hoidamme jokaista potilasta yksilöllisesti. Jokaiselle potilaalle tehdään kokonaisvaltaisesti optimaalinen hoitosuunnitelma lääketieteelliseen tutkittuun näyttöön ja erikoislääkäriemme pitkään kokemukseen perustuen. Pyrimme siihen, että potilaan elämänlaatu pysyy hoitojen aikana ja jälkeen mahdollisimman hyvänä.

Tarvittaessa teemme syöpäkudoksesta tarkentavia tutkimuksia kuten geeniprofilointia, esimerkiksi tilanteissa, joissa kyseessä olevassa syövässä tavallisimmin käytetyt ja eniten tutkitut lääkkeet ovat osoittautuneet tehottomiksi. Geeniprofiloinnin avulla on mahdollista löytää uusia hoitosuuntia ja lääkkeitä.

Sinusta huolehditaan yksilönä viihtyisässä ympäristössä meren rannalla, sinua autetaan käytännön asioissa, sinulle on aikaa, ja asioitasi viedään nopeasti eteenpäin. Voit luottaa siihen, että asiasi etenevät. Kaikkia asioita ei tarvitse muistaa heti – voit aina palata hoitajallesi kysymyksien kanssa, vastaus on usein vain puhelinsoiton päässä.

Ajanvarauksemme on joustava, venymme tarvittaessa toiveesi ja tarpeesi huomioiden.

Uusimmat hoidot ja lääkkeet

Docrates Syöpäsairaalalla on mahdollisuus ottaa uusimmat syövän hoitomuodot ja –tekniikat käyttöön kun ne vielä muualla odottavat käyttöönottoa.

Meillä potilaalla on mahdollisuus, halutessaan ja perusteellisen keskustelun perusteella, osallistua myös kokeellisiin hoitoihin ja kliinisiin lääketutkimuksiin.

Potilastyytyväisyys

Docrates on koko Pohjoismaiden ainoa täyden palvelun yksityinen syöpäsairaala. Meillä käy tyytyväisiä potilailta kaikkialta Suomesta sekä yli 60 muusta maasta ympäri maailmaa.

Yksilöllisen hoidon lisäksi panostamme paljon hoidon kokonaisvaltaisuuteen ja inhimilliseen kohtaamiseen. Saamamme potilaspalautteen perusteella sairaalaan viihtyvyys sekä aktiivinen, palvelualtis ja positiivinen henkilökunta ovat syitä jäädä meille hoitoon. Moni potilas on kertonut saaneensa meillä ainutlaatuisen hoitokokemuksen – omistautumista juuri hänelle.

Kansainvälinen osaajaverkosto

Docrates Syöpäsairaalan lääkäreillä on myös tarvittaessa mahdollisuus konsultoida syövänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Tässä Docrates Syöpäsairaala tekee yhteistyötä syövänhoidon asiantuntijaverkosto Cancer Expert Now (CEN) kanssa.

CEN asiantuntijaverkostossa on mukana yli 70 yhdysvaltalaista alan kärkinimeä, edustaen syövänhoidon eri osa-alueita.

Kokonaisvaltainen hoito ja tukipalvelut

Tarjoamme syöpää sairastavalle ja hänen läheisilleen aktiivisesti myös tukipalveluja kuten fysio- ja lymfaterapiaa, psyko- ja ravitsemusterapiaa ja kivunhoitoa.

Koko hoitopolku tai osa siitä

Tarjoamme potilaalle koko hoitopolun diagnoosista hoitoihin ja seurantaan. Hoitoja on myös mahdollista yhdistää joustavasti Docrateella ja muissa (esim. julkisen puolen) hoitoyksiköissä esimerkiksi siten, että tutkimuksia ja hoitoja on mahdollista nopeuttaa tai täydentää Docrateella.

Osa potilaistamme tulee esimerkiksi diagnostisiin tutkimuksiin tai sädehoitoon, jossa Docrates on uranuurtaja, tai uuteen lääkehoitoon. Toiset tulevat kysymään nk. second opinionia eli toista mielipidettä hoitosuunnitelmaansa tai mahdollisuuksia esimerkiksi uusimpiin hoitoihin tai kliinisiin lääketutkimuksiin. Ja toiset käyvät meillä koko hoitopolun, diagnoosista seurantaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Olemme täällä sinua varten!

Kokonaisvaltaista ja viiveetöntä syövänhoitoa. Ihmisenä ihmisen rinnalla.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16