Helsingistä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja. Olemme neuvotelleet erikoishinnat potilaillemme ja heidän läheisilleen seuraaviin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja huoneistohotelleihin:

Hotellimajoitus:

Huoneistohotellit – kodinomaista asumista pidempiaikaisesti

  • Huoneistohotelli Gella Oy sijaitsee sairaalaa vastapäätä, osoitteessa Saukonpaadenranta 4 C. Asunnot ovat uusia ja varustelultaan hyviä. Sijainti aivan Crusellin sillan kupeessa, raitiovaunu 8 pysäkki talon edessä. Varaukset www.huoneistohotelli.com. Puh (09) 661 612 (24h/vrk). GSM 0400 506 936.Mainitsettehan varausta tehdessänne, että olette Docrateen asiakas.
  • Kampissa sijaitseva SATO HotelliKoti tarjoaa huoneistomajoitusta. SATO HotelliKodit ovat tyylikkäästi kalustettuja asuntoja, joihin sisältyy mm. täysin varusteltu keittiö ja nykyaikaiset elektroniikkalaitteet. Huoneistohotellilta on parin minuutin kävelymatka raitiovaunu 8 pysäkille (pysäkki: Marian sairaala, Mechelininkatu), joka kuljettaa alle kymmenessä minuutissa suoraan sairaalamme eteen (pysäkki: Crusellinsilta). Kotisivut: www.satohotellikoti.fi. Varaukset Sato Hotellikodin sivuilta. Varauskoodi, joka oikeuttaa sopimushintaan: DOCRATES
  • Töölössä sijaitseva Hellsten Parliament Helsinki tarjoaa huoneistomajoitusta. Huoneistohotellilta on parin minuutin kävelymatka raitiovaunu 8 pysäkille (pysäkki: Apollonkatu, Runeberginkadulla), joka kuljettaa kymmenessä minuutissa suoraan sairaalamme eteen (pysäkki: Crusellinsilta). Kotisivut: www.hellstenhotels.fi. Varaukset: sähköpostitse reservations@hellstenhotels.fi tai puhelimitse 09 5110 5233. Mainitsettehan varausta tehdessänne, että olette Docrateen asiakas.

Eiran sairaalan Saukonpaaden vuodeosasto

Docrates Syöpäsairaalan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Eiran sairaalan vuodeosasto, jossa vuodeosastohoitoa tai hoivatasoista majoitusta hoitojaksojen aikana tarvitsevat potilaat voivat yöpyä. Myös omaiset ovat tervetulleita yöpymään. Vuodepaikkoja voi varata Docrates Syöpäsairaalan kautta tai soittamalla suoraan osastolle.

Eiran Sairaalan vuodeosaston puh.nro (09) 1620 950
Yksikön päällikkö Bettina Backman puh. (09) 1620 405, ma-pe 8-16

Saukonpaadenranta 2 B, 2.krs,
00180 Helsinki
Puhelin (09) 1620 950
Sähköposti: saukonpaasi@eiransairaala.fi

Mikäli ylläolevista ei löydy teille majoitusta, voitte soittaa ajanvaraus- ja neuvontanumeroomme 010 773 2000 (ma-to klo 8-18, pe 8-16).

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille 1-2 päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus ja neuvonta 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)