Ennen ensikäyntiä tarvittava materiaali

Mikäli olette tulossa Docrates Syöpäsairaalaan ensimmäistä kertaa, pyydämme teitä täyttämään esitietolomakkeen. Halutessanne voitte tulostaa sen täältä, täyttää ja ottaa mukaan ensikäynnille tullessanne.

Esitietolomakkeella kartoitettavilla terveyteenne ja sairauksiinne liittyvillä tiedoilla voi olla merkitystä syövän riskitekijöiden arvioinnissa sekä hoitoanne suunnittelussa ja toteutuksessa. Osa tiedoista ei usein käy ilmi sairaskertomusjäljennöksistä. Kun esitiedot ovat mahdollisimman täydelliset, voidaan vastaanotolla keskittyä nykysairauteenne ja sen hoitoon.

Ennen ensikäyntiä pyydämme toimittamaan meille myös sairauskertomukset sekä mahdolliset patologin lausunnot, kuvat ja laboratoriotulokset. Myös me voimme tilata ne puolestanne teitä hoitaneesta sairaalasta, mikäli saamme teiltä siihen kirjallisen suostumuksen. Tämä nopeuttaa asiakirjojen saamista ja varmistaa, että tarvittavat tiedot ovat käytettävissä ensikäynnillä. Suostumuslomakkeen voi tulostaa täältä.

Sekä esitietolomakkeen että suostumuslomakkeen voi lähettää meille faxilla numeroon 010 773 2099 tai turvasähköpostilla skannattuna liitteenä tästä. Ottakaa kuitenkin alkuperäinen suostumuslomake mukaanne, kun tulette ensimmäiselle vastaanotolle. Lomakkeet voi myös lähettää meille postitse osoitteeseen Docrates Syöpäsairaala, Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki.

Ennen ensikäyntiä paikalle on hyvä saapua noin 30 minuuttia ennen vastaanottoa tai toimenpiteitä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet potilaillemme erikoishinnat useisiin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja kodinomaisiin huoneistohotelleihin. Lue lisää majoituksesta.

Sairauskuluvakuutukset

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Mikäli teillä on sairauskuluvakuutus, voimme hakea puolestanne maksusitoumusta suurempien hoitokokonaisuuksien laskuttamiseksi suoraan vakuutusyhtiöltänne Lääkärin määriteltyä hoitosuunnitelman, voimme lähettää puolestanne kustannusarvion ja maksusitoumuspyynnön vakuutusyhtiöönne. Huomioittehan, että maksusitoumuksen käsittelyaika vaihtelee vakuutusyhtiöstä riippuen.

Vakuutusehdoissa saattaa olla omavastuuosuuksia ja tiettyjä rajoituksia, joten suosittelemme tutustumaan vakuutusyhtiöohjeeseen ja lisäksi yhteydenottoa vakuutusyhtiöönne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille 1-2 päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus ja neuvonta 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)