Pyöräilyä syöpälasten auttamiseksi

Tänään lähtivät Kansalaistorilta klo 13 aikaan matkaan Suomen Team Rynkebyn joukkueet, jotka polkevat seuraavan viikon aikana 1200 km Helsingistä Pariisiin yhdessä muiden pohjoismaalaisten joukkueiden kanssa. Yhteensä Pohjoismaista lähtee kohti Pariisia 1600 pyöräilijää ja 400 avustajaa. Tavoitteena heillä kaikilla on kerätä rahaa syöpää sairastavien lasten ja nuorten auttamiseksi sekä heidän perheiden tukemiseksi. Vuonna 2015 Team Rynkeby lahjoitti 6,45 miljoonaa euroa taisteluun lasten syöpää vastaan.

Docrateen Ossi Koskinen ja Docrates mukana tapahtumassa

Pyöräilemässä  mukana on myös Docrates Syöpäsairaalan asiakkuusjohtaja Ossi Koskinen, joka osallistuu Team Espoon joukkueessa. Docrates tukee sponsorina Team Rynkebyn ja Ossin matkaa.

Ossin sai lähtemään mukaan Rynkeby-pyöräilyyn hieno tapa yhdistää hyväntekeminen sekä intohimo urheiluun ja uusiin haasteisiin. Tiivistä harjoittelua on kestänyt viime syksystä saakka. Joukkue on tullut tutuksi ja mm. ulkotreenit joukkueen kanssa ovat olleet Ossille mahtava kokemus ja taittuneet välillä nauraen (ja välillä manaten, kun omat ilmoitukset sorasta tai kuopista ovat päässeet unohtumaan). Harjoitteluun on kuulunut mm sisä- ja ulkopyöräilyä sekä voimaharjoittelua ja kestävyyttä. Pyöräilykilometrejä Ossille on viime syksystä kertynyt 3000 km.

Kotiväki on kannustanut Ossia koko treenikauden läpi, vaikka harjoittelu on vaatinut paljon aikaa. Pariisiin saapumisen jälkeen edessä on odotettu, perheen yhteinen kesäloma, jonka Ossi halusi antaa vaimolleen ja tyttärelleen lahjaksi hankkeen kärsivällisestä tukemisesta.

Tunnelmat lähtöpäivänä

Viimeisellä viikolla ennen lähtöä Ossi on käynyt hierojalla ja fillaroinut kevyesti. Fiilis on ollut odottava koko viikon. Lähtöviivalla nähtiinkin nauravainen ja innostunut Ossi joukkueensa kanssa.

Seuraa matkaa livenä

Seuraamme Ossin ja muun joukkueen matkaa Facebookissa ja Suomen joukkueen etenemistä voi seurata livenä täällä.