Julkaistu: 01.01.1970

Sairaanhoitajaa asiakaspalvelutehtävään

Kategoriat: Artikkelit | Uutiset ja tiedotteet

Docrates Syöpäsairaala etsii

Sairaanhoitajaa asiakaspalvelutehtäviin

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sairaalamme ajanvaraustiimissä sekä sairaalamme vastaanotossa. Lisäksi hoidat potilaisiin liittyviä hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutusta ja potilastietojen päivitystä. Toimit pääasiassa suomalaisten potilaidemme asiakaspalvelussa mutta kielitaitosi mukaan pääset työskentelemään myös ulkomaisten potilaidemme kanssa.

 

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta yksityisen terveysalan asiakaspalvelutyöstä sekä innokkuutta hyödyntää tietoteknisiä apuvälineitä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Venäjän kielen taito lasketaan eduksi.

 

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat itsenäisesti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019 (www.innostavimmat.fi).

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen, kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 20.1.2020 mennessä tästä linkistä:

 

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jani Mikkola puh. 050 577 9444 maanantaina 13.1. klo 12-13 ja tiistaina 14.1. klo 16-17.

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 22.06.2020

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaaliakin pidempään. Potilaille odottaminen on usein henkisesti raskasta, eikä se...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Tutustu sairaalamme henkilökuntaan: Yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Kononen

Docrates Syöpäsairaalan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosta motivoi, että sairaalan tarkkaan harkitut puitteet ja ympäristö antavat hänelle mahdollisuuden hoitaa potilaat...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Aidosti yksilöllistä syövänhoitoa – Mistä on kyse?

Aidosti yksilöllinen syövänhoito perustuu geeneihin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Docrates Syöpäsairaalassa hoitoa toteutetaan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosen johdolla.

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Timo Joensuulle professorin arvonimi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt Docrates Syöpäsairaalan perustajalle, sädehoidon ylilääkäri, dos., LT, Timo Joensuulle professorin arvonimen 11.6.2020. Arvonimi on...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16