Julkaistu: 01.01.1970

Sininen päivä

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet

Sininen päivä -kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta eturauhassyövän yleistymisestä sekä kannustaa miehiä hakeutumaan hoitoihin ajoissa. Kampanja on osa valtakunnallista eturauhassyöpäkuukautta, jota vietetään marraskuussa. Sinistä päivää vietetään Suomessa ensimmäistä kertaa 19.11.2019 kansainvälisenä miesten päivänä ja siitä on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne.

Voit osallistua Sininen päivä -kampanjaan sosiaalisen median kautta, jakamalla kuvan, jossa tuet päivää pukemalla päälle jotain sinistä. Lisäksi voit haastaa mukaan kampanjaan yksityishenkilöitä tai yrityksiä, tägäämällä heidät omaan julkaisuun.

Merkitsemällä kuvan #sininenpäivä, #miestenpäivä ja #eturauhassyöpäkuukausi, julkaisu näkyy Sininen päivä -Facebook sivustolla.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16