Suomeen tulee entistä enemmän potilaita paremman hoidon perässä – myös syövänhoidon. Potilaiden valinnanvapaus hoitopaikan suhteen on kasvanut mm. EU:n potilasdirektiivin myötä. Tämän mekin Docrateella olemme huomanneet: olemme hoitaneet potilaita jo 60 maasta ja ulkomaalaisten potilaiden osuus on meillä jo viidennes liikevaihdosta. Olemme Suomen terveysturismin veturi, sillä olemme suurin terveydenhoitopalvelujen vientiyritys Suomessa.

Suomalaiseen syöpätutkimukseen viitataan maailmalla eniten

Suomessa on perinteisesti erittäin korkeatasoista syöpätutkimusta. Esimerkiksi syövän tutkimukseen liittyvissä kliinisissä julkaisuissa Suomi on maailman kärkimaa tarkasteltaessa keskimääräisiä viittauksia syöpää koskeviin kliinisiin artikkeleihin (keskimäärin 26,4 viittausta per artikkeli):

kuva-syopaviittaukset-suomeen-fi

Lähde: Publication Analysis 1998-2009: ’Cancer Research

Suomalainen syövänhoito on Euroopan kärkeä

Selkeää kertomaa syövänhoidon ensiluokkaisuudesta Suomessa esittelee EUROCARE-tutkimus, joka on kattavin eurooppalainen syövän eloonjäämistilasto. Tilastoa on kerätty säännöllisesti vuodesta 1989 lähtien ja se kertoo täsmällistä tilastotietoa eri syöpien eloonjäämisluvuista eri Euroopan maissa. Viimeisin julkaistu tilasto, EUROCARE 5 (v. 2000-2007) käsittää tiedot yli 21 miljoonasta syöpätapauksesta kattaen 30 Euroopan maata.

Alla olevista syöpäkohtaisista eloonjäämistilastoista käy ilmi, että Suomi on Euroopan paras syövänhoitomaa pään- ja kaulanalueen syövissä sekä rintasyövässä, 3. paras eturauhassyövässä ja 4.paras suolistosyövissä.

kuva-eloonjaamistilasto-niska-ja-kaula-syopa-fi

kuva-eloonjaamistilasto-rintasyopa-fi

kuva-eloonjaamistilasto-suolistosyopa-fi

kuva-eloonjaamistilasto-eturauhassyopa-fi

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16