Useat vakuutusyhtiöt korvaavat myös syöpähoitoja

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten ja useiden kansainvälisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Useat vakuutusyhtiöt korvaavat myös syöpähoitoja ja -tutkimuksia. Jos teillä on sairauskuluvakuutus, voimme lääkärin vastaanottokäynnin jälkeen hakea puolestanne maksusitoumusta tutkimus- ja hoitokokonaisuuksien laskuttamiseksi suoraan vakuutusyhtiöltä. Yksittäisten tutkimuksien ja vastaanottojen osalta ottakaa yhteyttä omaan hoitajaanne.

Maksusitoumuksen käsittelyaika vaihtelee paljon vakuutusyhtiöstä riippuen. Varmistakaa ennen tutkimusten ja hoitojen alkamista, että vakuutusyhtiönne on myöntänyt maksusitoumuksen.

Vakuutusehdoissanne saattaa olla omavastuuosuuksia ja tiettyjä rajoituksia, joten suosittelemme tutustumaan vakuutusyhtiöohjeeseen ja lisäksi yhteydenottoa vakuutusyhtiöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Syöpävakuutukset

Suomalaiset vakuutusyhtiöt tarjoavat yleisimmin yllä esiteltyä sairauskuluvakuutusta, joka korvaa yleensä tietyt hoitokokonaisuudet syntyneiden kustannusten perusteella. Näiden lisäksi on olemassa erityisiä syöpävakuutuksia, joissa vakuutetuille maksetaan syöpädiagnoosin perusteella kertakorvaus, joka ei ole sidottu hoitokuluihin.

Vakuutusyhtiö Allianz

If vakuutus

Vakuutusyhtiö DKV

Vakuutusyhtiö Cigna

Vakuutusyhtiö LähiTapiola

Vakuutusyhtiö OP

Vakuutusyhtiö SOS international

Vakuutusyhtiö Storebrand

Vakuutusyhtiö Vertikal

 

Jos oma vakuutusyhtiösi ei ole listauksessa mukana, olethan meihin yhteydessä niin autamme sinua.

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö