Naispotilas Tuomo Alangon vastaanotolla

Syysetu: Maksuton ensikäynti syöpätautien erikoislääkärillä

Tarjoamme maksuttoman syöpätautien erikoislääkärin ensimmäisen vastaanottokäynnin eli hoitoneuvottelun vastadiagnosoiduille eturauhas- ja rintasyöpäpotilaille
etukoodilla: SYYSETU2017

Ajan Docrates Syöpäsairaalaan saat nopeasti, etkä tarvitse lähetettä. Ensimmäiselle vastaanottokäynnille varaamme runsaasti aikaa, 60–90 minuuttia.

Tarjous on voimassa marraskuun 2017, aikoja on rajoitetusti. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 010 773 2000. Käytä ajanvaraus tehdessäsi etukoodia SYYSETU2017.

Miksi hoitoneuvottelukäynti?

Syöpädiagnoosin saaminen on usein hämmentävää, joskus pelottavaa ja aina tunteita herättävää – ei vain potilaalle itselleen, vaan myös hänen läheisilleen. Tässä vaativassa tilanteessa sinun voi tuntua vaikealta tehdä päätöksiä esimerkiksi syöpähoitovaihtoehtoihin liittyen. Moni syöpään sairastunut, tai hänen läheisensä, pohtiikin tilannettaan – mitä hoitovaihtoehtoja on, mitä pitäisi ymmärtää kysyä tai tietää, kannattaisiko varata aika yksityiseen syöpäsairaalaan ja mitä hyötyä siitä olisi. Syöpähoidot myös kehittyvät jatkuvasti, siksi on tärkeää löytää asiantuntija joka on kokenut hoitamaan juuri sinun sairastamaasi syöpää.

Monet syöpään sairastuneet hakevatkin neuvoa ja asiantuntemusta useammalta kuin yhdeltä lääkäriltä varmistaakseen oikean diagnoosin ja arvioidakseen hoitovaihtoehtoja.

Docrates Syöpäsairaalan vastaanotolla syöpätautien erikoislääkäri arvioi hoitotarpeen ja kertoo eri vaihtoehdoista ja voi kysyä mieltä askarruttavista asioista. Tarvittaessa samalla voi varata ajan jatkotutkimuksiin.

Viiveetöntä ja yksilöllistä syövänhoitoa

Docrates Syöpäsairaala on kansainvälinen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut sairaala Helsingin Jätkäsaaressa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä. Ajan erikoislääkärille saa muutamassa päivässä, mikä tarkoittaa myös hoitojen alkamista viiveettä. Nopea hoidon aloitus on syövänhoidossa erittäin tärkeää.

Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita. Erikoislääkärin vastaanotolle pääsee ilman lähetettä muutamassa päivässä. Docrateen lääkärit ja muut asiantuntijat löydätte täältä.

Kysy lisää ammattitaitoisilta hoitajiltamme ja varaa aika ajanvarausnumerostamme
010  773 2000, ma-to 8-18, pe 8-16. 
Autamme mielellämme!

Kokonaisvaltaista ja viiveetöntä syövänhoitoa. Ihmisenä ihmisen rinnalla.
Docrates Syöpäsairaala

Miksi yksityinen Docrates Syöpäsairaala?

Kukaan ei halua syöpää, mutta sen osuessa kohdalle on hyvä olla suomalainen. Maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito on saatavilla jokaiselle. Mutta miksi Suomessa on kysyntää myös yksityisellä puolella? Lue aiheesta täältä.

 

Rintasyövän diagnostiikka ja hoito Docarates Syöpäsairaalassa  |  Eturauhassyövän diagnostiikka ja hoito Docrates Syöpäsairaalassa