Tyypillisimpiä yhteistyömuotoja ovat erikoissairaanhoidon tutkimusten sekä hoitojen toteuttaminen maksusitoumuksella Docrates Syöpäsairaalassa.

Näistä tyypillisimpiä ovat julkisen sairaalan ostamat PET-TT kuvantamispalvelut sekä ulkoinen sädehoito Docrates Syöpäsairaalassa. Docrates pystyy toteuttamaan PET-TT kuvantamisen viikon kuluessa lähetteestä ja merkkiaine valikoima on laaja. Tällä hetkellä Docrates Syöpäsairaalassa on käytössä 9 eri merkkiainetta.

Myös kudoksensisäinen HDR-brakyhoito voidaan toteuttaa nopealla aikataululla, useimmiten alle viikon kuluessa.

Ulkoinen sädehoito pystytään tarjoamaan viiveettä. Käytössämme on nykypäivän kehittynein sädehoitotekniikka, VMAT RApidArc. Docrateella kaikki hoidot suunnitellaan yksilöllisesti huomioiden potilaiden toiveet ja erityistarpeet; esimerkiksi hoitoaikataulut pyritään räätälöimään potilaan omien toiveiden mukaisesti. Julkisen terveydenhuollon toimijoiden kanssa teemme yhteistyötä yksittäisten potilaiden lisäksi myös laajemmista ulkoistuspalveluista.

Docrates Syöpäsairaala pyrkii aloittamaan viiveettä uusimmat lääkehoidot. Osa lääkehoidoista on Docrateella käytössä ainoana Suomessa. Teemme aktiivista yhteistyötä myös näihin lääkehoitoihin liittyen julkisten sairaaloiden kanssa.

 

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16

Katso myös

(, , 1.1.1970)