Tilaa Docrates Syöpäsairaalan uutiskirje

Docrates Syöpäsairaala julkaisee 2-3 kertaa vuodessa uutiskirjeen, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa syövänhoidosta ja –tutkimuksesta sekä Docrates Syöpäsairaalan ajankohtaisista tapahtumista.

Jätä meille yhteystietosi (tilauslomake tämän sivun alalaidassa), ja lähetämme ensimmäisen uutiskirjeen kevään 2019 aikana.

Uutiskirjeen tilaajana voit milloin tahansa halutessasi peruuttaa uutiskirjeen jokaisesta uutiskirjeemme lopusta löytyvästä linkistä tai täältä.

Tilaamalla uutiskirjeen, suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä linkistä. Emme koskaan jaa tietojasi tai sähköpostiosoitettasi eteenpäin.


Helmi-maaliskuussa 2019 Docrates Syöpäsairaalan uutiskirjeen tilanneiden kesken arvoimme Syö hyvin, Voi Paremmin –tietokirjoja 3 kpl. (Reijo Laatikainen & Timo Joensuu 2017), arvo 44,80€. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla 16.4.2019.

Arvonnan säännöt (Arvonta-aika on päättynyt 15.4.2019)

Arvonnan järjestäjä: Docrates Syöpäsairaala, Saukonpaadenranra 2, 00180 Helsinki. sairaala(a)docrates.com.

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistut tilaamalla Docrates Syöpäsairaalan sähköisen uutiskirjeen omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseesi.

Kampanja-aika: Syö hyvin, Voi Paremmin–tietokirja arvotaan helmi-maaliskuussa uutiskirjeemme tilanneiden henkilöiden kesken.

Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Palkintojen arvonta suoritetaan 15.4.2019 kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden joukosta. Ilmoitamme voittajille voitosta henkilökohtaisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen. Docrates Syöpäsairaala sopii voittajien kanssa siitä, miten palkinto toimitetaan perille (posti tai nouto). Ellei voittajaa tavoiteta viikon sisällä palkinnon ilmoittamisesta, Docrates Syöpäsairaalalla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona 3 kpl Olet mitä syöt –tietokirjoja, arvo 44,80€.

Syö hyvin, Voi Paremmin. Ravinto syövän ehkäisyssä ja hoidon tukena. Reijo Laatikainen ja Timo Joensuu kertovat, mitä tiedetään ravinnon ja syövän yhteydestä. Mikä lisää ja mikä vähentää riskiä sairastua? Alan asiantuntijoiden kirjoittama teos antaa vinkkejä myös ruoan valintaan ja valmistukseen. Oikein tulkittu, luotettava tutkimustieto on tärkeää tässä ristiriitaisten uutisten ja blogikirjoitusten maailmassa, jotta osaisimme tehdä hyviä valintoja omaksi ja läheistemme parhaaksi.

Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Docrates Syöpäsairaala pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.