Docrates Syöpäsairaala etsii

kahta lähihoitajaa vahvistamaan asiakaspalvelua

Sairaalamme vastaanoton asiakaspalvelijana varmistat yhdessä muun vastaanottotiimin kanssa, että potilas saa laadukkaan asiakaskokemuksen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. ilmoittautumisten vastaanottaminen, kassalla toimiminen, potilaiden ohjaus neuvontapisteessä ja puhelinvaihteen hoito. Lisäksi teet eri työpisteissä muita monipuolisia toimistotöitä, kuten kuljetusten tilauksia, postin lähettämistä ja yhteydenottopyyntöjen välittämistä eteenpäin. Sinulla on myös merkittävä rooli lääkäreiden vastaanottojen etukäteisvalmisteluissa. Päivittäisissä toiminnoissa toimit yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen potilaan laadukkaan hoidon Docrates Syöpäsairaalassa.

Edellytämme tehtävissä lähihoitajan tutkintoa. Voit olla koulutukseltasi myös sairaanhoitaja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaslaskutuksesta ja asiakaspalvelutyöstä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla on myös hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 26.8.2019 mennessä tästä linkistä.

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Työ on kaksivuorotyötä kello 7–20 välillä.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Nina Kämppi puh. 050 500 1826 keskiviikkona 14.8 klo 11–12 ja perjantaina 16.8 klo 13 -14.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16