Haemme sairaalamme lääkekeskukseen kokenutta farmaseuttia. Tehtäviisi kuuluvat solunsalpaaja-annosvalmistus, lääkelogistiikan tehtävät lääkekeskuksessa ja lääkeinformaation antaminen henkilöstölle sekä potilaille.

Edellytämme farmaseutin tutkintoa ja kokemusta aseptisesta työskentelystä. Kokemus solunsalpaajista ja lääkekeskustyöstä on eduksi. Tunnet ja hallitset hyvin lääkekeskusta ohjaavan lainsäädännön sekä velvoitteet. Arvostamme kokemusta farmaseutin työstä ja vastaavissa tehtävissä työskentelystä. Suomen kielen lisäksi hallitset ruotsin ja englannin kielen.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen farmasia-alan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen ja laatulähtöinen ote työhön sekä toimintojen kehittämiseen. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, vastuullinen ja joustava.  Olet ystävällinen ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy henkilöstölle sekä potilaillemme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaalafarmaseuttina, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 7.4.2019 mennessä tästä linkistä: Farmaseutti.

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Työ on säännöllinen päivätyö.
Lisätietoja tehtävästä antaa pe 29.3.2019 klo 10 – 11 ja pe 5.4.2019 13–14 palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820.


Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.


 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16