Docrates on suomalaisomisteinen, Pohjoismaiden ainoa yksityinen syöpäsairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan  diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Meille jokainen potilas on se kaikkein tärkein, ja korkea potilastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Haemme nyt tiimimme lisävahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen röntgenhoitajaa, joka on aidon innostunut työstä syöpään sairastuneiden parhaaksi.

Avoinna olevaan röntgenhoitajan tehtävään sisältyy sairaalamme laajan kuvantamisyksikön TT- ja magneettitutkimukset, isotooppikuvantaminen ja -hoidot sekä sädehoito, jossa hoitaja varmistaa yksilöllisen ja laadukkaan hoidon niin sisäisen HDR-brakyhoidon kuin ulkoisen sädehoidon osalta. Työ tapahtuu moniammatillisissa tiimeissä ja tukenasi ovat syövän diagnostiikan ja hoidon kokeneet ammattilaiset.

Arvostamme kokemusta edellä mainituista kuvantamismodaliteeteista ja/tai sädehoidosta ja ennen kaikkea kyvykkyyttä ja halua oppia uutta.

Jos olet kokenut röntgenhoitaja, ja sinulla on valoisa ja ystävällinen luonne, mikä välittyy myös potilaillemme, saatat olla etsimämme henkilö. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveysalan parasta palvelua. Suomen lisäksi meille tulee paljon potilailta ulkomailta. Siksi arvostamme erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä rohkeasti hakemuksesi ja CV:si 24.10.2018 mennessä tästä linkistä: Röntgenhoitaja.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 12.10 klo 10 -11 ja 19.10. klo 13-14 palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisomisteinen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16