Toimit tutkimuskoordinaattorina hoitaen lääketutkimuspotilaisiin liittyvät järjestelyt ja hoidot sekä tutkimuspotilaiden puhelinohjauksen. Työhön kuuluu myös tutkimusprojektien hallinnolliset tehtävät. Potilasrekrytointi ja yhteistyö tutkimusyritysten kanssa ovat oleellinen osa toimenkuvaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä lääketutkimuksesta vastaavan lääkärin kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Aikaisempi kokemus tutkimuskoordinaattorin ja/tai tutkimushoitajan tehtävistä on eduksi. Voit olla myös kokenut syövänhoidon ammattilainen, joka haluaa laajentaa osaamistaan.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulle on luontaista aktiivinen ja potilaslähtöinen ote työhön. Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 29.10.2018 mennessä tästä linkistä: Tutkimuskoordinaattori

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa pe 19.10. klo 13–14 ja pe 26.10 13–14 palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820.

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 50 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16