Toimit osana korkeatasoista syövänhoidon ketjua IT-tiimissämme. Tehtäviisi kuuluu sekä työasemien ja oheislaitteiden ylläpitoa, käyttäjien IT-tukea että serverijärjestelmien ylläpitoon liittyviä töitä.

Toivomme sinulta kykyä terävään loogiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun sekä motivaatiota oppia koko ajan uutta. Olet palveluhenkinen ja haluat tarjota täsmällistä ja joustavaa IT-tukea vaativille loppukäyttäjillemme. Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut tulevaisuuden tekijä.

Lisäksi toivomme joko olemassa olevaa osaamista tai halua oppia hallitsemaan seuraavia teknologioita:

 • Windows 10 ja työasema-asennusten automatisointi
 • Windows Active Directory & Group Policy, Exchange Server
 • Linux-serverit
 • VMware virtualisointi
 • Cisco verkkokytkimet ja palomuurit
 • Tietoturvajärjestelmät
 • Lääketieteellinen IT: potilastietojärjestelmät, PACS-järjestelmät, syövän sädehoitoon ja lääkehoitoon liittyvät järjestelmät

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut, viihtyisän työympäristön Helsingin Ruoholahdessa ja ammattitaitoisen sekä mukavan asiantuntijatyöyhteisön. Perehdytämme sinut hyvin ja tarjoamme tilaisuuden jatkuvaan oppimiseen. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019 (www.innostavimmat.fi).

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen alkaen joustavasti touko-kesäkuusta kesän loppuun saakka. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa osa-aikaisena tuntityönä syyskuusta eteenpäin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemus ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.3. mennessä oheisen linkin kautta: IT-kesätyöntekijä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa järjestelmäasiantuntijamme Ville Johansson, 050 5001811 arkisin klo 14-16 välillä.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla.  www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

 • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
 • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
 • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
 • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö