Haemme Docrates Syöpäsairaalaan johdon assistenttia

Työnkuvaasi kuuluu sairaalan toimitusjohtajan ja johtoryhmän tukeminen hallinnollisissa tehtävissä. Hoidat matka-, kokous- ja tapahtumajärjestelyjä ja ylilääkäriemme kalenterien hallintaa. Toimitilojen yleisestä ilmeestä huolehtiminen sekä vieraiden vastaanotto kuuluvat myös työnkuvaasi. Markkinointitiimin avustaminen tuo työhösi lisämaustetta, osaamisesi mukaan tuet esimerkiksi tapahtumajärjestelyissä ja markkinointimateriaalien tuotannossa.

Tehtävät vaihtelevat päivästä riippuen, joten joustavuus ja hyvä priorisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laajojen tehtäväkokonaisuuksien hallintaan, mutta myös päivittäin toistuvien rutiiniluontoisten tehtävien tarkkaan hoitamiseen. Erinomaiset asiakaspalvelutaidot, organisointikyky ja tiimihenkisyys ovat vahvuuksiasi. Olet positiivinen ja aktiivinen hallinnon tukipilari. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveysalan parasta palvelua. Potilasrajapinnassa työskentely antaa sinulle iloa.

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Toivomme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja terveydenhuollon toimialan tuntemus ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 11.6. mennessä tästä linkistä. Työ alkaa mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonna Puisto, puh. 050 500 1835, tiistaina 5.6. ja keskiviikkona 6.6. klo 14–15.

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)