Toimit potilaidemme koordinoivana hoitajana järjestäen heille lääkärin määräämät tutkimukset ja hoidot sekä annat niihin ohjausta. Olet mukana vastaanotoilla tulkkaamassa ja varmistat potilaan sairaalakäyntien ja muiden asioiden sujuvuuden koko hänen hoitopolkunsa ajan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti halua oppia uutta.  Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, venäjän ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuullinen. Olet ystävällinen ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpasairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019 (www.innostavimmat.fi).

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 26.1.2020 mennessä tästä linkistä: Koordinoiva hoitaja

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Paula Lappalainen puh. 050 500 1885 pe 17.1 klo 13–15 ja to 23.1. klo 13–15.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö