Haemme tiimimme lisävahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen röntgenhoitajaa, joka on aidon innostunut työstä syöpään sairastuneiden parhaaksi.

Tehtäviin kuuluvat sairaalamme laajan kuvantamisyksikön TT- ja magneettitutkimukset, isotooppikuvantaminen ja isotooppihoidot sekä sädehoito, jossa hoitaja varmistaa yksilöllisen ja laadukkaan hoidon niin kudoksensisäisen HDR-brakyhoidon kuin ulkoisen sädehoidon osalta. Työ tapahtuu moniammatillisissa tiimeissä, ja tukenasi ovat syövän diagnostiikan ja hoidon kokeneet ammattilaiset.

Edellytämme röntgenhoitajan tutkintoa ja kokemusta edellä mainituista kuvantamismodaliteeteista ja/tai sädehoidosta. Suomen lisäksi meille tulee paljon potilailta ulkomailta. Siksi työssä tarvitaan erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua. Arvostamme kyvykkyyttä ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä rohkeasti hakemuksesi ja CV:si 16.12.2019 mennessä tästä linkistä: Röntgenhoitaja.

Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jarno Lillak puh. 050 500 1842 to 5.12 klo 9-10 ja 14–15, ke 11.12 klo 15–16 ja pe 13.12 klo 8-9. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisomisteinen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö