Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sairaalamme ajanvaraustiimissä sekä sairaalamme vastaanotossa. Lisäksi hoidat potilaisiin liittyviä hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutusta ja potilastietojen päivitystä. Toimit pääasiassa suomalaisten potilaidemme asiakaspalvelussa mutta kielitaitosi mukaan tulet työskentelemään myös ulkomaisten potilaidemme kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta yksityisen terveysalan asiakaspalvelutyöstä sekä innokkuutta hyödyntää tietoteknisiä apuvälineitä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Venäjän ja/tai ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat itsenäisesti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019 (www.innostavimmat.fi).

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen, kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 26.2.2020 mennessä tästä linkistä: Sairaanhoitaja

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jani Mikkola puh. 050 577 9444 maanantaina 17.2. klo 13-14 ja tiistaina 18.2. klo 16-17. tiistaina 25.2. klo 8.30-9.30.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

 

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö