Docrates Syöpäsairaala etsii

KAHTA SAIRAANHOITAJAA vahvistamaan potilaan hoitopolkua

Etsimme palvelukseen kahta sairaanhoitajaa vahvistamaan vuodeosastotoimintaamme. Sairaalamme laajentaa toimintaansa vuoden 2020 alussa, ja avaamme uuden vuodeosaston tukemaan potilaidemme hoitoa.

Vastaat potilaidemme hoidosta heidän vuodeosastohoidon aikana sekä toimit yhteistyössä lääkehoitoyksikön tiimin kanssa. Olet myös mukana potilaan polulla etäseurannan kautta heidän ollessaan kotona. Sairaanhoitajana toimit sairaalassa monipuolisissa tehtävissä. Sinulla on hyvät ja monipuoliset taidot sairaanhoitajan tehtävässä vuodeosastotoiminnassa.

Edellytämme molemmissa tehtävissä sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti halua oppia uutta.  Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja ruotsinkielen taito. Työssä tarvitset myös englanninkielen osaamista.

Olet sekä kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen että organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Odotamme aktiivista, potilaslähtöistä otetta työhön sekä ystävällistä että joustavaa asennetta. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, vastuullinen ja joustava.  Olet ystävällinen ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy henkilöstöllemme ja potilaillemme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana. Mahdollisuudet kehittymiseen ja kehittämiseen, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Olemme yksi Suomen Innostavimmat työpaikat -yrityksistä vuonna 2019. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 21.10.2019 mennessä täältä: Sairaanhoitaja

Työ on vakituinen, ja alkaa joulukuun alussa. Työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä työn painottuessa aamu- sekä iltavuoroihin. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Heini Koskinen puh. 050 500 1857 perjantaina 11.10 klo 13-14 ja ke 16.10 klo 13-14.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö