Etsimme Docrates Syöpäsairaalaan

Ruotsin kielen taitoista sairaanhoitajaa

Vahvistamme Nordic-tiimiämme, ja etsimme kokenutta sairaanhoitajaa, jolla on erinomainen ruotsin kielen taito. Vastaat ensisijaisesti pohjoismaisten potilaidemme neuvonta- ja ajanvarausyhteydenotoista. Työnkuvaasi kuuluvat myös potilaiden tutkimuksiin ja hoitoihin liittyvät järjestelyt. Tehtävään voidaan sisällyttää osaamisen ja koulutuksen mukaan muita hoitajatehtäviä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen. Sinulla on erinomainen suullinen sekä kirjallinen ruotsin sekä suomen kielen taito. Työssäsi tarvitaan myös hyvää englannin kielen osaamista. Odotamme aktiivista, potilaslähtöistä otetta työhön ja ystävällistä sekä joustavaa asennetta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai syövänhoidosta luetaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat

  • Neuvonta- ja ajanvaraustyö puhelimitse ja sähköpostilla
  • Ajanvarausten aikataulutus ja potilaiden ohjaaminen
  • Tutkimuksiin ja hoitoihin liittyvät järjestelyt
  • Tulkkaus vastaanotoilla
  • Potilaan ohjaus puhelimessa ja sairaalassamme paikan päällä

Tarjoamme sinulle monipuolisen kansainvälisen työn, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön modernissa sairaalassamme Jätkäsaaressa Helsingissä sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi ja CV:si 1.4. mennessä tämän linkin kautta.

Kyselyt työtehtävään liittyen ma 19.3 klo 11–12  ja to 22.3. klo 13–14 välillä palvelujohtaja Jaana Hyväri 050 500 1820.

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)