Haemme Docrates Syöpäsairaalaan

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Pohjoismaiden ainoan yksityisen syöpäsairaalan taloushallinnosta ja taloustoimintojen kehittämisestä.

Keskeiset vastuualueesi ovat ulkoinen ja sisäinen laskenta, raportointi ja laskutus sekä ulkoistetun kirjanpitopalvelun sujuvuuden varmistaminen. Osallistut budjetointiin ja hinnoitteluun sekä ennusteiden laatimiseen. Ylläpidät osto- ja myyntireskontraa ja koordinoit tilinpäätöksen laatimista yhdessä tilitoimiston ja tilintarkastajan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös back office -palvelut, kuten käteiskassan hallinta. Vastaat sisäisestä talouden valvonnasta ja tarkastuksesta. Tehtävässäsi raportoit talousjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja 3-5 vuoden kokemus talouspäällikön tehtävistä. Olet liiketoimintaan suuntautunut, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja teet mielelläsi yhteistyötä organisaatiomme eri yksikköjen kanssa. Työskentelet itsenäisesti ja hoidat työsi tarkasti ja kärsivällisesti. Olet aktiivinen ja positiivinen taloushallinnon ammattilainen. Pienessä tiimissä tehtäväsi ovat monipuoliset ja edellyttävät joustavuutta tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kasvun mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön modernissa sairaalassamme Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstön työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla mukana kehittämässä suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 15.5. mennessä tästä linkistä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuun alkupuolella. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Harri Puurunen, puh. 050 500 1830, 7.5. klo 9:00–13:00 ja 11.5 klo 9:00–12:00.

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)