Haemme osastosihteeritiimimme tiiminvetäjää johtamaan ja kehittämään sairaalamme asiakaspalvelua ja potilashallintoon liittyviä toimintoja. Tehtäviisi kuuluvat mm. päivittäisen työn johtaminen ja organisointi, asiakaspalvelu ja yhteistyö muiden osastojen kanssa. Osastosihteeritiimin tehtäviin kuuluvat mm. lääkärien vastaanottoihin liittyvät valmistelut, info- ja kassapisteen sekä puhelinkeskuksen hoitaminen ja laskutus. Tiiminvetäjä osallistuu päivittäisten töiden tekemiseen ja varmistaa asiakkaidemme laadukkaan hoitopolun kaikissa vaiheissa.

Edellytämme terveydenhuoltoalan tutkintoa, kokemusta terveydenhuollon asiakaspalvelusta ja tiiminvetäjän työstä. Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote työhön ja toimintojen kehittämiseen. Olet ystävällinen ja valoisa, mikä välittyy kaikille potilaillemme sekä henkilöstölle. Tunnet myös vetoa esimiestehtäviin ja olet kasvupolulla kohti vaativampia tehtäviä. Arvostamme kokemusta yksityissektorilla ja vastaavissa tehtävissä työskentelystä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 17.2.2019 mennessä tästä linkistä: Tiiminvetäjä.

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa pe 1.2.2019 klo 13–14 ja ke 13.2.201913–14 palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820.

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 50 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16