Venäjänkielisten potilaidemme koordinoivana hoitajana toimit vastaanottojen yhteydessä hoitojen järjestelijänä ja annat niihin ohjausta. Olet myös mukana potilaan polulla sairaalakäynnin aikana tulkkaamassa venäjäksi ja koordinoimassa potilaan hoitoa yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja hyvää venäjän kielen taitoa. Sinulla on myös hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti halua oppia uutta.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka ja organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 19.5.2019 mennessä tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bda87f62

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Työ on säännöllinen päivätyö 8 -18 välillä.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820 maanantaina 13.5
klo 11–12 ja perjantaina 17.5 klo 13 -14.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tar­joamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16