Haemme koordinoivaa hoitajaa

Toimit potilaidemme koordinoivana hoitajana. Toimenkuvaan kuuluu ensikäyntien jälkeen tehtävät hoidon järjestelyt, kustannusarvioiden teko hoitopäätöksen jälkeen sekä seurantapotilaiden hallinnointi hoidon päätyttyä. Olet myös tarvittaessa ruotsalaisten potilaidemme vastaanotoilla tulkkaamassa, ja varmistat potilaan sairaalakäyntien ja muiden asioiden sujuvuuden koko hänen hoitopolkunsa ajan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti halua oppia uutta.  Sinulla on hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuullinen. Olet ystävällinen ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpasairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019 (www.innostavimmat.fi).

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 14.9.2020 tästä linkistä: Koordinoiva hoitaja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Hyväri puh. 050 500 1820 pe 4.9. klo 10-11 ja to 10.9. klo 14–15.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja arvojemme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16