Haemme koordinoivaa sairaanhoitajaa

Haluatko työskennellä innovatiivisessa sairaalassa, jossa tehdään suurella sydämellä työtä syöpään sairastuneiden parhaaksi? Toimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen koordinoivaa hoitajaa.

Toimenkuvaasi kuuluu ensikäyntien jälkeen tehtävät hoidon järjestelyt, kustannusarvioiden laatiminen hoitopäätösten jälkeen ja seurantapotilaiden hallinnointi hoidon päätyttyä. Varmistat potilaan sairaalakäyntien ja muiden asioiden sujuvuuden koko hänen hoitopolkunsa ajan. Tehtävä on monipuolinen, ja työ on itsenäistä, mutta vahvana tukena on oma hoitotiimisi.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä ruotsin tai englannin kielen taito.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuullinen. Olet ystävällinen ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme.

-Tämä on erinomainen paikka sairaanhoitajalle tulla tekemään aidosti potilaskeskeistä työtä syöpään sairastuneen parhaaksi. Docrateella on hyvä henki ja olemme omistautuneita työllemme. Henkilöstömme ammattitaito ja aito halu rakentaa yhä parempaa yksilöllistä syövänhoitoa on ainutlaatuisen yrityksemme perusta. Potilaamme ovat meille motivaation tärkein lähde, ja meillä on heille myös aikaa. Tule rohkeasti mukaan rakentamaan potilaslähtöistä toimintaamme entistäkin paremmaksi! Heli Littunen, palvelujohtaja, Docrates

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, kehittymisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, hyvän perehdytyksen ja erinomaiset työsuhde-edut. Viihtyisän sairaalamme keskeinen sijainti Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä, omilla pysäköintipaikoilla, antaa hyvän mahdollisuuden työskentelyyn pidemmänkin työmatkan päästä. Ihmisemme viihtyvät työssään, ja Docrates onkin henkilöstötutkimustemme mukaan Suomen Innostavin terveydenhoitoalan työpaikka jo kolmatta vuotta peräkkäin. (www.innostavimmat.fi)

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, Jos kiinnostuit paikastamme, käy vastaamassa lyhyeen kyselyyn 7.8. mennessä tästä linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Työ on vakituinen päivätyö ja alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Kiira Sulasalmi 2.8 klo 15–15.30 ja 4.8 klo 15-15.30 puh. 050 5001875.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla.

Lue uusimpia tiedotteita

Visionääri kaikkien syöpään sairastuneiden asialla

Kun Timo Joensuu lähti 2000-luvun puolivälin paikkeilla perustamaan Pohjoismaiden ensimmäistä yksityistä syöpäsairaalaa, perustavana ideana oli, ettei tavanomainen riittänyt. Uudessa sairaalassa...

Lue lisää

Melanoomatilasto paljastaa karusti, millaisia vaikutuksia aurinkoturismilla on

Syöpätautien erikoislääkäri ohjeistaa ihosyöviltä suojautumiseen UV-säteilyn lisääntyessä kesällä

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Lue lisää

Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty Anna-Sofia Malmi

Anna-Sofia Malmi, KM, on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 8. elokuuta 2022 alkaen. Hän vastaa yhtiön...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16