Mottagningsskötare

Vi söker en mottagningsskötare till kundrådgivningen. Som kundrådgivare på mottagningen i vårt sjukhus säkerställer du tillsammans med resten av mottagningsteamet att patienten får en högkvalitativ kundupplevelse.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. mottagning av anmälningar, arbete vid kassan, patientrådgivning och skötsel av telefonväxeln. Dessutom utför du varierande kontorsarbeten på olika arbetspunkter. Du har också en viktig roll i att på förhand förbereda läkarnas mottagningar. Du samarbetar dagligen med olika samarbetsparter för att säkerställa att patienten får den bästa möjliga vården samt en god kundupplevelse.

Vi förutsätter att du har en utbildning inom social-och hälsovård eller annan lämplig utbildning. Vi värdesätter tidigare erfarenhet inom kundservicearbete och fakturering. För att du framgångsrikt ska kunna sköta arbetet krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och i finska. Även goda kunskaper i engelska är till stor nytta i arbetet.

Som anställd är du utvecklings- och kundserviceinriktad samt en noggrann yrkesmänniska. Du har en aktiv, patientorienterad och flexibel attityd till arbetet. Du är en positiv och vänlig teamspelare, vilket förmedlas till alla våra patienter och kollegor. Du bär ansvar för ditt arbete och förbinder dig till våra gemensamma mål som den bästa serviceproducenten inom sjukvårdsbranschen.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter, möjligheter till att utvecklas, en yrkeskunnig och öppen arbetsgemenskap med trevliga kollegor samt en trivsam arbetsmiljö i vårt unika sjukhus vid Busholmen i Helsingfors. Vi satsar mycket på våra anställdas välbefinnande, har goda arbetsförmåner och ordnar varierande aktiviteter och evenemang enligt personalens önskemål.

Om du blev intresserad och vill jobba inom en inhemsk, internationellt högt uppskattad enhet inom cancerbehandlingar, svara på enkäten via denna länk senast 2.2.2023.

Arbetet är en fast anställning och börjar så snart som möjligt. Arbetet är huvudsakligen tvåskiftsarbete mellan kl. 7:15-18.00.

Mer information ger vår förman Nina Kämppi tfn 050 500 1826.

Lue lisää Docrateesta

/

Docrates Syöpäsairaala on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

7.4.2022 | Docrates Syöpäsairaala sai jälleen erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista nyt jo neljännen kerran peräkkäin,...

Lue lisää
/

Töissä Docrateella

Lue lisää
/

Moni haluaa käydä töissä syövästä huolimatta, tietää Docrateen syöpälääkäri Jorma Sormunen

Jorma Sormusen ammattitaidossa näkyy syöpätautien lisäksi työterveyshuollon vankka osaaminen. Hän on nähnyt, että työllä voi olla syöpään sairastuneille iso merkitys....

Lue lisää
/

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan henkilökuntaan, esittelyssä osastosihteeri Marika

Docrates Syöpäsairaalan ensimmäinen osastosihteeri Marika Ekholm kertoo, millaista on työskennellä Pohjoismaiden ensimmäisessä ja ainoassa yksityisessä syöpäsairaalassa, jossa potilas on kaiken...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16