Haemme röntgenhoitajaa kesätyöhön

Haemme tiimimme kesätyöhön röntgenhoitajaopiskelijaa tai juuri valmistunutta röntgenhoitajaa, joka on aidon innostunut työstä syöpään sairastuneiden parhaaksi.

Etsimme oppimishaluista röntgenhoitajaopiskelijaa tai jo valmistunutta röntgenhoitajaa kesätyöhön. Perehdytämme sinut tehtäviin ja tukenasi ovat kokeneet röntgenhoidon ammattilaiset.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat tiukasti vastuuta työstäsi ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua. Arvostamme kyvykkyyttä ja halua oppia uutta. Suomen lisäksi meille tulee paljon potilailta ulkomailta. Siksi työssä tarvitaan erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa syöpäsairaalassa, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön sekä viihtyisän työympäristön Helsingin Ruoholahdessa. Perehdytämme sinut hyvin, ja tarjoamme tilaisuuden jatkuvaan oppimiseen. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä rohkeasti hakemuksesi ja CV:si 30.4.2021 mennessä tästä linkistä: Röntgenhoitaja kesätyö.

Työn ajankohta on sovittavissa, mutta toive on kesä-elokuussa. Työaika on arkisin 8-16.

Röntgenhoitajaopiskelijalta edellytetään 140 opintopisteen suoritusta sijaisuuden alkaessa.

 Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Tutustu Docrates Syöpäsairaalaan

Julkaistu: 10.03.2021

Docrates Syöpäsairaala on Suomen innostavin terveydenhoitoalan työpaikka

Docrates Syöpäsairaala sai erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020.

Lue lisää
Julkaistu: 18.12.2020

Töissä Docrateella

Lue lisää
Julkaistu: 07.06.2020

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Tämä...

Lue lisää
Julkaistu: 23.05.2018

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan henkilökuntaan, esittelyssä röntgenhoitaja Jarno

– Röntgenhoitajan työ on paljon muutakin kuin napin painamista, sanoo Docrates Syöpäsairaalan röntgenhoitajana vuodesta 2009 toiminut Jarno. Lue miltä Pohjoismaiden...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16