Haemme sairaanhoitajaa asiakaspalveluun

Toimintamme kasvaessa haemme sairaanhoitajaa yksityisen suomalaisen syöpäsairaalamme asiakaspalveluun.

Tehtäviisi kuuluvat neuvonta, hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraukset. Yhteydenpito potilaisiin tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköisillä viestintävälineillä. Toimit ensisijaisesti suomalaisten potilaidemme asiakaspalvelutiimissä, mutta kielitaitosi mukaan pääset työskentelemään myös ulkomaisten potilaidemme kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta yksityisen terveysalan asiakaspalvelutyöstä ja innokkuutta hyödyntää tietoteknisiä apuvälineitä työssä. Aiempi kokemus syöpätautien hoitamisesta on etu, mutta ei vaatimus. Perehdytämme sinut työhösi. Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin, venäjän tai viron kielen taito lasketaan eduksi.

Olet kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tarkka hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Kannat itsenäisesti vastuuta työstäsi, ja sitoudut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota terveydenhoitoalan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jatkuvan kehittymisen sekä kehittämisen mahdollisuudet, mukavan asiantuntijatyöyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Juuri uudistettu, viihtyisä sairaalamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue lisää Docrateesta tyäpaikkana ja tutustu henkilökuntaamme täällä. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen, kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 9.1.2022 mennessä tästä linkistä: Sairaanhoitaja.

Työ on vakituinen, ja alkaa mahdollisimman pian. Työaika sijoittuu arkisin välille klo 8–18.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jani Mikkola 22.12. klo 8.00-9.00 ja 28.12. klo 15.00-16.30 puh. 050 577 9444. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Lue lisää

Julkaistu: 18.12.2020

Töissä Docrateella

Lue lisää
Julkaistu: 02.08.2020

Tutustu sairaalamme henkilökuntaan: Johtava ylilääkäri Juha Kononen

Docrates Syöpäsairaalan johtavana ylilääkärinä on tammikuussa 2021 aloittanut Juha Kononen. Kononen on aiemmin toiminut Docrateella yksilöllisen syövänhoidon ylilääkärinä. Johtavana ylilääkärinä...

Lue lisää
Julkaistu: 07.06.2020

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Tämä...

Lue lisää
Julkaistu: 04.01.2016

Potilastyytyväisyys ja hoitoonpääsyajat

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16