Haemme sairaanhoitajaa

Haemme sairaanhoitajaa työskentelemään sairaalamme vuodeosastolla ja lääkehoidossa. Olet myös mukana potilaan polulla etäseurannan kautta heidän ollessaan kotona.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja monipuolista osaamista lääkehoidosta ja vuodeosastohoidosta sekä halua oppia uutta. Suomen lisäksi meille tulee paljon potilailta ulkomailta. Siksi työssä tarvitaan erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Työ edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa.

Olet sekä kehittämis- ja asiakaspalveluhenkinen että organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Olet valoisa ja ystävällinen tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Lue lisää Innostavimmat tunnustuksesta täältä.

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 30.4.2021 mennessä tästä linkistä: Sairaanhoitaja.

Työ on vakituinen, ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä työn painottuessa aamu- sekä iltavuoroihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Heini Koskinen puh. 050 500 1857 ke 31.3. klo 9-11, to 8.4. klo 13-15, ti 13.4. klo 13-15 ja ti 27.4. klo 10-12.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Tutustu Docrates Syöpäsairaalaan

Julkaistu: 10.03.2021

Docrates Syöpäsairaala on Suomen innostavin terveydenhoitoalan työpaikka

Docrates Syöpäsairaala sai erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020.

Lue lisää
Julkaistu: 18.12.2020

Töissä Docrateella

Lue lisää
Julkaistu: 07.06.2020

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Tämä...

Lue lisää
Julkaistu: 10.02.2018

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan henkilökuntaan, esittelyssä koordinoiva hoitaja Katri

Syöpädiagnoosin vastikään saanut henkilö kaipaa tietoa, tukea ja turvaa. Docrates Syöpäsairaalassa näitä tarjoaa syövänhoitoon perehtynyt koordinoiva hoitaja heti ensimmäisestä vastaanotosta...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16