Reijo Laatikainen

Kliiniset Asiantuntijat
Aivolisäkkeen kasvaimet Aivosyöpä Emätinsyöpä Eturauhassyöpä Gastrointestinaalinen stroomatuumori eli GIST Haimasyöpä Hodgkinin lymfooma Huulisyöpä Ihosyöpä Keskushermoston kasvaimet Keuhkosyöpä Kilpirauhassyöpä Kivessyöpä Kohdunkaulasyöpä Kohdunrunkosyöpä ja kohtusarkoomat Kurkunpään syöpä Lasten syövät Leukemiat Lisäkilpirauhassyöpä Lisämunuaissyöpä Luusarkooma Mahasyöpä Maksasyöpä Melanooma Mesoteliooma Multippeli myelooma Munasarja- ja munanjohdinsyöpä Munuaissyöpä Nenän ja nenän sivuonteloiden syöpä Nenänielun syöpä Neuroendokriiniset kasvaimet Non-Hodgkin lymfoomat Paksusuolen ja peräsuolen syöpä Pehmytkudossarkoomat Peräaukon syöpä Rintasyöpä Ruokatorven ja mahansuun syöpä Ruuansulatuskanavan syöpä ja haimasyöpä Sappiteiden syöpä Silmän ja silmäkuopan syöpä Suunielun ja alanielun syöpä Suuontelon syöpä Sylkirauhasten syöpä Trofoblastisairaudet Ulkosynnytinsyöpä Umpilisäkkeen syöpä Välikarsinan kasvaimet Virtsarakon syöpä

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Kielitaito: 

suomi, englanti

Erityisosaaminen: 

Ruokavalio, painonhallinta ja ravintolisät syövän uusitumisen ja ensimmäisen syövän ehkäisyssä. Syöpäpotilaan liiallisen laihtumisen ehkäisy ja hoito sekä hoitoon liittyvien vatsavaivojen hoitaminen ravitsemusterapialla.

Palvelut: 

Ravitsemusterapia

Näytä lisätietoja

Koulutus 

Laillistettu ravitsemusterapeutti, MBA, THM

Julkaisut 

Biografia

Olen yrittäjä, laillistettu ravitsemusterapeutti, THM ja MBA ja toimin aiemmin pitkään markkinointitehtävissä erilaisissa biotieteiden yrityksissä. Olen perehtynyt syövän ja ravitsemuksen yhteyksiin, toiminnallisiin vatsavaivoihin, painonhallintaan sekä tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Kirjoitan ravitsemusaiheista Pronutritionist-blogia, joka palkittiin Painonhallinta ohjaajat ry:n tunnustuspalkinnolla 2010 ja Ravitsemuksen tutkimussäätiön palkinnolla 2012. Vuonna 2016 sain Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen tunnustuspalkinnon “Ravitsemusteko 2016” blogi- ja mediavaikuttamisesta.

Olen kirjoittanut viisi kirjaa: Laatikainen Reijo ja Timo Joensuu. Syö hyvin, voi paremmin. Ravinto syövän ehkäisyssä ja hoidon tukena; Laatikainen Reijo. Herkän vatsan valinnat. Suolisto kuntoon ruokavaliolla. Kirjapaja 2015; Laatikainen Reijo ja Rannikko Henna. Toimistotyöläisen ruokapäivä. Talentum 2015; Erämetsä Timo, Laakko Esko, Laatikainen Reijo. Pysyvästi hoikaksi, jäähyväiset dieeteille. WSOY 1999 & Laatikainen Reijo ja Varpu Tavi. Rasvoilla terveyttä ja kauneutta (e-kirja) My.books 2013.

Sulje lisätiedot