Reijo Laatikainen

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Erityisosaaminen

Ruokavalio, painonhallinta ja ravintolisät syövän uusitumisen ja ensimmäisen syövän ehkäisyssä. Syöpäpotilaan liiallisen laihtumisen ehkäisy ja hoito sekä hoitoon liittyvien vatsavaivojen hoitaminen ravitsemusterapialla.

Palvelut

Ravitsemusterapia

Kielitaito

suomi, englanti

Näytä lisätiedot

Piilota lisätiedot

Biografia

Olen yrittäjä, laillistettu ravitsemusterapeutti, THM ja MBA ja toimin aiemmin pitkään markkinointitehtävissä erilaisissa biotieteiden yrityksissä. Olen perehtynyt syövän ja ravitsemuksen yhteyksiin, toiminnallisiin vatsavaivoihin, painonhallintaan sekä tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Kirjoitan ravitsemusaiheista Pronutritionist-blogia, joka palkittiin Painonhallinta ohjaajat ry:n tunnustuspalkinnolla 2010 ja Ravitsemuksen tutkimussäätiön palkinnolla 2012. Vuonna 2016 sain Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen tunnustuspalkinnon “Ravitsemusteko 2016” blogi- ja mediavaikuttamisesta.

Olen kirjoittanut viisi kirjaa: Laatikainen Reijo ja Timo Joensuu. Syö hyvin, voi paremmin. Ravinto syövän ehkäisyssä ja hoidon tukena; Laatikainen Reijo. Herkän vatsan valinnat. Suolisto kuntoon ruokavaliolla. Kirjapaja 2015; Laatikainen Reijo ja Rannikko Henna. Toimistotyöläisen ruokapäivä. Talentum 2015; Erämetsä Timo, Laakko Esko, Laatikainen Reijo. Pysyvästi hoikaksi, jäähyväiset dieeteille. WSOY 1999 & Laatikainen Reijo ja Varpu Tavi. Rasvoilla terveyttä ja kauneutta (e-kirja) My.books 2013.

Koulutus

Laillistettu ravitsemusterapeutti, MBA, THM