Skip to content

Reijo Laatikainen

Laillistettu ravitsemusterapeutti
ThM, MBA

Vastaanotolleni voit tulla keskustelemaan mm. seuraavista aiheista: ruokavalio, painonhallinta ja ravintolisät syövän uusiutumisen ja ensimmäisen syövän ehkäisyssä.

Vastaanotollani käsittelen myös syöpäpotilaan liiallisen laihtumisen ehkäisyä ja hoitoa sekä hoitoon liittyvien vatsavaivojen hoitamista ravitsemusterapialla.

Varaa aika vastaanotolleni ajanvarauksestamme  p. 010 773 2000.

Kielitaito

suomi, englanti

Koulutus

Laillistettu ravitsemusterapeutti, MBA, THM

Tieteellinen toiminta

Voit tutustua kirjoihini ja lukea aiheesta lisää:

*Laatikainen Reijo ja Timo Joensuu. Syö hyvin, voi paremmin. Ravinto syövän ehkäisyssä ja hoidon tukena;

*Laatikainen Reijo. Herkän vatsan valinnat. Suolisto kuntoon ruokavaliolla. Kirjapaja 2015;

*Laatikainen Reijo ja Rannikko Henna. Toimistotyöläisen ruokapäivä. Talentum 2015;

*Erämetsä Timo, Laakko Esko, Laatikainen Reijo. Pysyvästi hoikaksi, jäähyväiset dieeteille. WSOY 1999 & Laatikainen Reijo ja Varpu Tavi.

*Rasvoilla terveyttä ja kauneutta (e-kirja), My books 2013.

Biografia

Olen yrittäjä ja laillistettu ravitsemusterapeutti, THM ja MBA sekä olen toiminut aiemmin pitkään markkinointitehtävissä erilaisissa biotieteiden yrityksissä.

Olen perehtynyt syövän ja ravitsemuksen yhteyksiin, toiminnallisiin vatsavaivoihin, painonhallintaan sekä tyypin 2 diabeteksen hoitoon.

Kirjoitan ravitsemusaiheista Pronutritionist-blogia, joka palkittiin Painonhallinta ohjaajat ry:n tunnustuspalkinnolla 2010 ja Ravitsemuksen tutkimussäätiön palkinnolla 2012.

Vuonna 2016 sain Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen tunnustuspalkinnon “Ravitsemusteko 2016” blogi- ja mediavaikuttamisesta.