Skip to content

Muut erikoislääkärit – Varaa aika ilman lähetettä

Docrateella syöpätauteihin, niiden varhaiseen toteamiseen, diagnostiikkaan ja hoitoon perehtyneet erikoislääkärit tarjoavat sinulle korkeatasoista ja yksilöllistä tukea ja hoitoa.

Vastaanotolla kaikki erikoislääkärimme pyrkivät luomaan rauhallisen ilmapiirin ja hoitavat potilaita ammattitaidolla ja empaattisella otteella. Erikoislääkärimme ovat kokeneita ammattilaisia ja hyödyntävät viimeisintä teknologiaa. He työskentelevät tiiviisti muiden erikoisalojen asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen hoidon ja tuen potilailleen.

Gastrokirurgian erikoislääkäri

Gastrokirurgian erikoislääkärimme tutkii ja hoitaa ruoansulatuskanavan kirurgisia sairauksia laajaa kirjoa sairauksia maha-suolikanavassa, kuten ruokatorven, mahalaukun, ohutsuolen, paksusuolen, maksan, sappirakon, sappiteiden ja haiman sairauksia.  

Gastrokirurgi tekee ruoansulatuskanavan tähystystutkimuksia ja ruoansulatuselinten leikkauksia, kuten paksusuolen syövän poistoleikkauksia.  

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpään erikoisosaamista ovat gynekologiset syöpätaudit.  

Voit varata ajan vastaanotolle niin gynekologisen syövän diagnoosin kanssa tai gynekologiseen kontrolliin, ja jos olet syöpäpotilas ja sinulla on gynekologisia vaivoja. 

Neurologian erikoislääkäri

Neurologian erikoislääkäri Merja Kallio hoitaa aivokasvainpotilaita. Merja Kallion erityisosaamista ovat syöpäpotilaiden neurologiset oireet, neuro-onkologia sekä neurokognitio. 

Vastaanotolle ovat tervetulleita niin aivokasvainpotilaat kuin syöpäpotilaat, joilla on neurologisia ongelmia.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Plastiikkakirurgian kokeneet erikoislääkärimme hoitavat Docrateella rintasyöpä- ja ihosyöpäpotilaita ja tekevät esteettistä plastiikkakirurgiaa sekä pienkirurgisia toimenpiteitä, kuten luomien ja pattien poistoja. 

Plastiikkakirurgi Jari Viinikaisella on yli 10 vuoden kokemus onkoplastisesta rintasyöpäkirurgiasta. Isommat leikkaukset, joissa vaaditaan kaksi kirurgia, Jari toteuttaa yhteistyössä Sinikka Suomisen kanssa. Leikkaukset toteutetaan Lääkärikeskus Aavassa tai Terveystalossa.

Radiologian erikoislääkäri

Radiologian erikoislääkärimme ovat erikoistuneet erityisesti syöpäsairauksien diagnostiikkaan ja toimenpiteisiin. Docrateella he hyödyntävät ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti– ja mammografiakuvauksia. Radiologit tekevät tiivistä yhteistyötä muiden syövänhoidon asiantuntijoidemme kanssa tarkan diagnoosin ja yksilöllisesti laaditun hoitosuunnitelman tueksi.

Radiologiemme erityisosaamista ovat mm.

  • tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia- ja ultraäänitutkimukset ja -toimenpiteet 
  • syövän levinneisyystutkimukset 
  • neuroradiologia
  • biopsiat eli kudosnäytteet 

Varaa aika

Varaa aika erikoislääkärimme vastaanotolle soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 773 2000.

Mikäli et voi varata aikaa heti, voit jättää meille yhteydenottopyynnön, ja sairaanhoitajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Osalle erikoislääkäreistämme voit varata ajan myös verkkoajanvarauksestamme. Mikäli aikoja ei näy tai sopivia löydy, ota yhteys ajanvaraukseen tarkistaaksesi lisäaikojen mahdollisuus.

Tutustu erikoislääkäreihimme

Olemme täällä tukemassa sinua terveyteesi liittyvissä kysymyksissäsi!

Lue lisää

Hannu Nurmio: Tavoitteena normaali arki

Kun rockmuusikko Hannu ”Tuomari” Nurmio, 73, sai tietää PSA-arvojensa olevan koholla, hän päätti hakeutua magneettikuvaukseen, varmuuden vuoksi. Eturauhasesta kuvissa löytynyttä...

Lue lisää

Kun syöpäepäily herää, viiveetön diagnoosi ja tuki on tärkeää – Syöpälääkäri on lähelläsi

Syöpä. Pelkkä sana saa monen sydämen lyömään nopeammin, ja mielen täyttymään kysymyksillä. Mitä jos minulla on syöpä? Mitä jos läheiselläni...

Rintasyövästä toipunut Jaana: Docrateella korostuu elämänlaadun merkitys, täällä ei hoideta tilastoja

Istumme Jaana Nurmen kanssa Arabianrannan asukastalo Bokvillanissa vapaaehtoisvoimin pyörivän Kaffilan sohvalla. Aurinko valaisee huoneen, joka on aikanaan toiminut Arabian tehtaanjohtajan...

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Docrates...

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16