Skip to content

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

7.6.2023 Kategoriat: Artikkelit
Syövän hoito
Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Docrates Syöpäsairaalassa tutkimuksiin ja hoitoon pääsee nopeasti. Kokosimme yhteen potilaidemme kertomat yleisimmät syyt hakeutua hoitoon Docrateelle.

1. Viiveettömyys

Potilaillemme viiveetön pääsy tutkimuksiin ja hoitoon on yksi merkittävimmistä syistä, miksi he ovat valinneet yksityisen syövänhoidon. Viiveetön toiminta vähentää paitsi syövän leviämisen riskiä, myös odottamiseen liittyvää henkistä kärsimystä. Tämän vuoksi syöpää epäiltäessä tai diagnoosin jo saatuaan on tärkeää ja inhimillistä päästä tutkimuksiin ja hoitoon mahdollisimman nopeasti.

2. Arvostus, huolenpito, inhimillisyys ja joustavuus

Potilaamme valitsevat Docrateen, sillä he kokevat saavansa meiltä inhimillistä, ystävällistä, joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. He kokevat, että heitä arvostetaan ja kunnioitetaan, heidän huolensa otetaan tosissaan, heitä kuunnellaan ja heille annetaan aikaa. Docrateella jokainen potilas saa oman vastuulääkärin ja hoitotiimin, joka tuntee potilaan sekä hänen tilanteensa hyvin. Oma nimetty hoitaja pitää potilaasta huolta hoitopolun alusta loppuun saakka ja seuraa potilaan vointia Kaiku Health –oireseurantaohjelman avulla. Sairaalassamme huomioidaan lisäksi potilaan perhe- ja työtilanne.

3. Maailmanluokan osaaminen ja teknologia

Monet valitsevat meidät siksi, että syöpäsairaalamme osaaminen ja teknologia niin syövän hoidon kuin tutkimuksenkin osalta on maailman huippuluokkaa. Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee useita kymmeniä syövänhoidon- ja diagnostiikan asiantuntijoita, joiden pitkä kokemus ja vankka osaaminen syöpätaudeista on käytössä potilaidemme parhaaksi.

Hoidossa ja diagnostiikassa hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja niiden kaikkia mahdollisuuksia. Panostamme erittäin tarkkaan kuvantamiseen ja uusimpiin diagnostisiin tutkimuksiin, sillä vain tätä kautta voimme tietää, missä kaikkialla ja minkä laatuista syöpä tarkalleen ottaen on. Tietoa tarvitaan, jotta voimme valita tehokkaimmat ja sopivimmat hoitomenetelmät ja saavuttaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen.

4. Edelläkävijyys ja yksilöllinen hoito

Yksi syy valita Docrates on, että palveluihimme kuuluu sellaisia diagnostisia ja hoidollisia menetelmiä, jotka eivät vielä muualla ole rutiinikäytössä tai käytössä ollenkaan. Muun muassa syövän molekyylidiagnostiikan hyödyntäminen on sairaalassamme jo arkipäivää. Syövän molekyyliprofiloinnin avulla on mahdollista löytää tiettyyn syöpätyyppiin sopivia täsmälääkkeitä sekä välttää turhia hoitoja ja näin ollen saada yksilöllisempää syövänhoitoa. Hyödynnämme hoidoissamme viimeisintä tutkimustietoa, ja ennen hoitoja teemme tarkat tutkimukset uusimmalla diagnostiikalla, mikä takaa, että antamillemme hoidoille on aina vahva peruste. Sairaalassamme on myös mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

5. Potilaaseen sitoutuminen

Yksi merkittävä syy valita Docrates Syöpäsairaala on potilaaseen sitoutuminen. Tämä tarkoittaa sitä, että potilas voi luottaa hoitotiimimme tekevän kaikkensa potilaan eteen ja kantavan vastuun siitä, että potilas hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haastavissa tilanteissa yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä. Sairaalamme lääkäreillä on muun muassa tarvittaessa mahdollisuus konsultoida syövänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita Cancer Expert Now (CEN) asiantuntijaverkoston kautta. CEN -asiantuntijaverkostossa on mukana yli 70 yhdysvaltalaista alan kärkinimeä, edustaen syövänhoidon eri osa-alueita.

6. Kokonaisvaltainen hoito

Panostaminen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon ja hyvinvointiin on yksi syistä tulla yksityiseen syövänhoitoon. Kiinnitämme sekä hoitojen aikana että niiden jälkeen erityistä huomiota elämänlaadullisiin seikkoihin. Hoidoissamme on käytössä keinoja, joilla sivu- ja haittavaikutuksia voidaan ennaltaehkäistä tai vähentää. Lisäksi tarjoamme aktiivisesti kuntoutumista edistäviä ja hyvinvointia lisääviä tukipalveluja, kuten fysio- ravitsemusterapiaa, psyykkistä tukea ja seksuaalineuvontaa. Tavoitteemme on, että potilaamme pystyvät jatkamaan elämäänsä syövästä ja hoidoista huolimatta niin hyvävointisena kuin mahdollista.

Miten varaan ajan Docrateelle?

Ajanvarauksen voit tehdä My Docrates -verkkopalvelussa tai puhelinajanvarauksessamme. Ajan voi varata potilaan puolesta myös omainen tai lääkäri.

1. Puhelinajanvaraus

Tehdäksesi ajanvarauksen puhelimitse, voit soittaa ajanvarausnumeroomme +358 10 7732000.

Puhelimeen vastaavat kokeneet sairaanhoitajamme, joiden kanssa pääset keskustelemaan tilanteestasi. He antavat tietoa tutkimuksista ja hoidoista ja varaavat ajan juuri oikealle erikoislääkärille. Ystävällinen henkilöstömme ymmärtää syöpään liittyvän pelkoja ja huolia ja antaa tukea heti ensi kontaktista lähtien.

2. Verkkoajanvaraus MyDocrates

Voit varata ajan syöpälääkärin vastaanotolle myös verkossa MyDocrates-palvelussa.

Muut käynnit eli kuvantaminen ja tukipalvelut kuten fysioterapia varataan toistaiseksi vain puhelinpalvelumme kautta.

Varaa aika verkossa

3. Yhteydenottopyyntö

Voit myös täyttää sähköisen yhteydenottopyyntölomakkeen, jonka perusteella otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

“Docrateen kiteyttäisin seuraavasti: asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen, inhimillinen, edelläkävijä, asiallinen, positiivisesti tiukka ja aikatauluistaan kiinnipitävä. Samalla huumorikin elää mukana arjessa, vaikka aihealue on vakava”. – Jukka Vitikka, Oulu 

Lue potilaidemme kokemuksia

Hannu Nurmio: Tavoitteena normaali arki

Kun rockmuusikko Hannu ”Tuomari” Nurmio, 73, sai tietää PSA-arvojensa olevan koholla, hän päätti hakeutua magneettikuvaukseen, varmuuden vuoksi. Eturauhasesta kuvissa löytynyttä...

Lue lisää

Rintasyövän kahdesti sairastanut Pirjo: ”Tuntuu ihanalta, ettei minulla ole enää syöpää”

Pirjo, 75, on sairastanut rintasyövän kahdesti. Tukea ja turvallisuuden tunnetta hänelle loi hoitojen aikana oma puoliso Timo, mutta myös Docrateen...

Rintasyövästä toipunut Jaana: Docrateella korostuu elämänlaadun merkitys, täällä ei hoideta tilastoja

Istumme Jaana Nurmen kanssa Arabianrannan asukastalo Bokvillanissa vapaaehtoisvoimin pyörivän Kaffilan sohvalla. Aurinko valaisee huoneen, joka on aikanaan toiminut Arabian tehtaanjohtajan...

Eturauhassyöpään sairastunut Mikko: Haluan vielä kilometrejä mittariini

Mikko Ässämäen eturauhassyöpädiagnoosi antoi odotuttaa itseään, vaikka merkit olivat ilmassa jo paljon aiemmin.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16