Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Kategoriat: Artikkelit
Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Tämä korostuu entistäkin enemmän koronapandemian paineistaessa julkista sairaanhoitoa. Hoitojen on jatkuttava. Docrates Syöpäsairaalassa tutkimuksiin ja hoitoon pääsee nopeasti ja turvallisesti. Kokosimme yhteen potilaidemme kertomat yleisimmät syyt hakeutua hoitoon Docrateelle.

Koronatilanne huolestuttaa ja mietityttää monia syöpähoidoissa olevia. Viruksen leviämisestä huolimatta hoitojen on jatkuttava. Docrates Syöpäsairaalassa tilanteeseen on varauduttu kattavasti ennalta kiinnittäen erityistä huomiota potilaidemme ja heidän läheistensä turvallisuuteen. Näin ollen pienessä syöpäsairaalassamme pystytään tarjoamaan turvallista, viiveetöntä ja korkeatasoista syövänhoitoa normaalisti myös poikkeustilanteen vallitessa. Syöpälääkärin vastaanotolle voi lisäksi tulla etänä puhelimen tai videoyhteyden kautta.

1. Viiveettömyys

Potilaillemme viiveetön pääsy tutkimuksiin ja hoitoon on yksi merkittävimmistä syistä, miksi he ovat valinneet yksityisen syövänhoidon. Viiveetön toiminta vähentää paitsi syövän leviämisen riskiä, myös odottamiseen liittyvää henkistä kärsimystä. Tämän vuoksi syöpää epäiltäessä tai diagnoosin jo saatuaan on tärkeää ja inhimillistä päästä tutkimuksiin ja hoitoon mahdollisimman nopeasti.

2. Arvostus, huolenpito, inhimillisyys ja joustavuus

Potilaamme valitsevat Docrateen, sillä he kokevat saavansa meiltä inhimillistä, ystävällistä, joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. He kokevat, että heitä arvostetaan ja kunnioitetaan, heidän huolensa otetaan tosissaan, heitä kuunnellaan ja heille annetaan aikaa. Docrateella jokainen potilas saa oman vastuulääkärin ja hoitotiimin, joka tuntee potilaan sekä hänen tilanteensa hyvin. Oma nimetty hoitaja pitää potilaasta huolta hoitopolun alusta loppuun saakka ja seuraa potilaan vointia Kaiku Health –oireseurantaohjelman avulla. Sairaalassamme huomioidaan lisäksi potilaan perhe- ja työtilanne.

3. Maailmanluokan osaaminen ja teknologia

Monet valitsevat meidät siksi, että syöpäsairaalamme osaaminen ja teknologia niin syövän hoidon kuin tutkimuksenkin osalta on maailman huippuluokkaa. Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee useita kymmeniä syövänhoidon- ja diagnostiikan asiantuntijoita, joiden pitkä kokemus ja vankka osaaminen syöpätaudeista on käytössä potilaidemme parhaaksi.

Hoidossa ja diagnostiikassa hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja niiden kaikkia mahdollisuuksia. Panostamme erittäin tarkkaan kuvantamiseen ja uusimpiin diagnostisiin tutkimuksiin, sillä vain tätä kautta voimme tietää, missä kaikkialla ja minkä laatuista syöpä tarkalleen ottaen on. Tietoa tarvitaan, jotta voimme valita tehokkaimmat ja sopivimmat hoitomenetelmät ja saavuttaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen.

4. Edelläkävijyys ja yksilöllinen hoito

Yksi syy valita Docrates on se, että palveluihimme kuuluu sellaisia diagnostisia ja hoidollisia menetelmiä, jotka eivät vielä muualla ole rutiinikäytössä tai käytössä ollenkaan. Muun muassa geeniprofiloinnin hyödyntäminen on sairaalassamme jo arkipäivää. Geeniprofiloinnin avulla on mahdollista löytää tiettyyn syöpätyyppiin sopivia täsmälääkkeitä sekä välttää turhia hoitoja ja näin ollen saada yksilöllisempää syövänhoitoa. Hyödynnämme hoidoissamme viimeisintä tutkimustietoa, ja ennen hoitoja teemme tarkat tutkimukset uusimmalla diagnostiikalla, mikä takaa, että antamillemme hoidoille on aina vahva peruste. Sairaalassamme on myös mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

5. Potilaaseen sitoutuminen

Yksi merkittävä syy valita Docrates Syöpäsairaala on potilaaseen sitoutuminen. Tämä tarkoittaa sitä, että potilas voi luottaa hoitotiimimme tekevän kaikkensa potilaan eteen ja kantavan vastuun siitä, että potilas hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haastavissa tilanteissa yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä. Sairaalamme lääkäreillä on muun muassa tarvittaessa mahdollisuus konsultoida syövänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita Cancer Expert Now (CEN) asiantuntijaverkoston kautta. CEN -asiantuntijaverkostossa on mukana yli 70 yhdysvaltalaista alan kärkinimeä, edustaen syövänhoidon eri osa-alueita.

6. Kokonaisvaltainen hoito

Panostaminen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon ja hyvinvointiin on yksi syistä tulla yksityiseen syövänhoitoon. Kiinnitämme sekä hoitojen aikana että niiden jälkeen erityistä huomiota elämänlaadullisiin seikkoihin. Hoidoissamme on käytössä keinoja, joilla sivu- ja haittavaikutuksia voidaan ennaltaehkäistä tai vähentää. Lisäksi tarjoamme aktiivisesti kuntoutumista edistäviä ja hyvinvointia lisääviä tukipalveluja, kuten fysio-, psyko- ja ravitsemusterapiaa sekä kivunhoitoa ja seksuaalineuvontaa. Tavoitteemme on, että potilaamme pystyvät jatkamaan elämäänsä syövästä ja hoidoista huolimatta niin hyvävointisena kuin mahdollista.

“Docrateen kiteyttäisin seuraavasti: asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen, inhimillinen, edelläkävijä, asiallinen, positiivisesti tiukka ja aikatauluistaan kiinnipitävä. Samalla huumorikin elää mukana arjessa, vaikka aihealue on vakava”. Jukka Vitikka, Oulu –

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 10.02.2021

Docrates Syöpäsairaalan uusi johtava ylilääkäri: ”Suomessa ollaan opittu siihen, että joku muu huolehtii”

Docrates Syöpäsairaalan uusi johtava ylilääkäri Juha Kononen toivoo suomalaisten oppivan kyseenalaistamaan omaan terveyteensä liittyviä lääkärin mielipiteitä. Tämän vuoden alussa uudessa...

Lue lisää
Julkaistu: 04.02.2021

Maailman syöpäpäivä – Jokainen voi vaikuttaa omaan syöpäriskiinsä

Maailman Syöpäpäivää (World Cancer Day) vietetään tänään 4.2.2021. Kansainvälinen syöpäunioni (UICC) ja sen jäsenjärjestöt haluavat Maailman syöpäpäivällä lisätä tietoisuutta syövän...

Lue lisää
Julkaistu: 01.02.2021

Entistä tarkempaa diagnosointia ja hoitoa Docrates Syöpäsairaalan uuden sukupolven teknologialla

Docrates Syöpäsairaalassa on tehty viimeisen vuoden aikana mittavia laitehankintoja. Sairaalassa on käytössä ainutlaatuinen valikoima laitteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erityisesti...

Lue lisää
Julkaistu: 21.12.2020

Älä anna syövälle etumatkaa – Syövän varhaisen toteamisen palvelut saatavilla nyt Docrateelta

Docrates Syöpäsairaala on aloittanut syövän varhaiseen toteamiseen tähtäävän uuden palvelukokonaisuuden. Uuden palvelun piiriin kuuluu rintasyövän, eturauhassyövän, suolistosyöpien sekä ihosyöpien varhaisen...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16