Suolistosyövät

Miksi suolistosyövän hoitoon Docrateelle?

 • Hoidon suunnittelu Suomen eturivin asiantuntijan johdolla

 • Edistyksellinen ja kattava diagnostiikka

 • Suolistosyövän lääkehoidon syväosaaminen

 • Syöpään perehtynyt ravitsemusterapeutti tukena seurannassa

Nopea hoitoonpääsy ja tyytyväiset potilaat

 • Diagnoosi muutamassa päivässä

 • Hoitojen aloitus viikossa

 • Koko hoitokokonaisuus koordinoidaan saman katon alla

 • Omalääkäri ja omahoitaja

 • Erittäin tyytyväisiä potilaita 94%

Suolistosyöpä on yhteinen nimitys paksusuolen- ja peräsuolen syöville. Suolistosyövät ovat toiseksi yleisin syöpäsairaus Euroopassa ja kolmanneksi yleisin syöpätyyppi Suomessa eturauhas- ja rintasyöpien jälkeen. Suolistosyöpään sairastuu vuosittain n. 2800 suomalaista ja ilmaantuvuuden on arvioitu kasvavan tulevaisuudessa lähinnä väestön ikääntymisestä johtuen. Suolistosyövän ennuste on kuitenkin hyvä: 61% sairastuneista on elossa viiden vuoden päästä diagnoosin tekemisestä ja eloonjäämislukujen on ennustettu paranevan seulontojen lisääntyessä ja hoitojen parantuessa.

Suolistosyöpä – Kokonaisvaltaista osaamista ylilääkäri Tuomo Alangon johdolla

Docrates Syöpäsairaalasta suolistosyöpään sairastunut saa kokonaisvaltaisen diagnosoinnin, hoidon ja seurannan viiveettä ja vuosien ammattitaidolla. Käytössämme olevien viimeisimpien kuvantamislaitteiden sekä kliinisen henkilökunnan ammattitaidon avulla hoito voidaan räätälöidä kullekin potilaalle optimaalisesti.

Lääkehoidon ylilääkärimme Tuomo Alanko on suolistosyöpien arvostettu asiantuntija, jolla on vuosien kokemus suolistosyöpäpotilaiden hoidosta. Muiden suolistosyövän hoitomuotojen ohella Docrates tarjoaa suolistosyöpäpotilaalle ensiluokkaista lääkehoitoa, joka aloitetaan viiveettä ja jonka optimaaliseen toteutukseen kiinnitämme erityistä huomiota.

Docrateella jokainen potilas saa oman lääkärin ja oman hoitotiimin, jonka kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma laaditaan potilasta kuunnellen. Koordinoiva hoitaja puolestaan vastaa siitä, että hoito sujuu mahdollisimman jouhevasti ja nopeasti. Hän auttaa teitä käytännön asioissa sekä toimii tukenanne. Kattavat tukipalvelumme takaavat hyvät edellytykset toipua syövästä ja säilyttää hyvän elämänlaadun syövästä huolimatta.

Jos epäilette suolistosyöpää tai olette saanut syöpädiagnoosin, pääsette Docrateen erikoislääkärin vastaanotolle viiveettä ja ilman lähetettä. Ystävällinen henkilöstömme ymmärtää syöpään liittyvän pelkoja ja huolia ja antaa tukea heti ensi kontaktista lähtien.

Alasivuilta löydät lisää tietoa suolistosyövästä ja sen kokonaisvaltaisesta ja viiveettömästä hoidosta.

Video: Docrates Syöpäsairaalan lääkehoidon ylilääkäri Tuomo Alanko kertoo
suolistosyövän diagnosoinnista ja hoidosta.

Potilastarinat

Kennethin tarina: “Olen kiitollinen täällä saamastani hoidosta”

”Kun astun sisään Docrateehen, tuntuu kuin tulisin kotiin. Ympäristö on miellyttävä ja vastaanottavainen”, kertoo Kenneth Bäckström mietteitään Docrateesta. Kenneth on ollut Docrateen potilas kaksi vuotta ja käynyt täällä yhdessä vaimonsa C...

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

 • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
 • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
 • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
 • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16