Töissä Docrateella

Docrates on suomalainen syöpäsairaala, jossa käy potilaita ympäri maailman. Ammattitaitoinen ja omistautunut henkilökuntamme takaa sen, että voimme toimia arvojemme mukaisesti - ihmisenä ihmisen rinnalla - tarjoten syöpään sairastuneille parasta mahdollista hoitoa ja tukea.

Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee yli 60 syöpätautien diagnostiikan ja syövänhoidon ammattilaista. Lisäksi joukkoomme kuuluu reilu 30 ammatinharjoittajaa, joiden erityisosaaminen liittyy syöpätauteihin ja tukipalveluihin. 

Docrates on täysin kotimainen yritys. Potilaita meille tulee ympäri maailman, yli 60 maasta. Olemme Suomen suurin terveydenhoitopalvelujen viejä. Haluamme tarjota potilaillemme korkeatasoista ja ihmisläheistä syövänhoitoa ja diagnostiikkaa.

Tarjoamme potilaslähtöisille ja suurella sydämellä työtä tekeville työntekijöillemme mielenkiintoisen mahdollisuuden moderniin syövän hoitoon asiantuntevassa työympäristössä, joka henkii lämpöä ja raikkautta sekä monipuolisen työn kehittymismahdollisuuksineen.

Saimme erinomaiset tulokset vuoden 2019 henkilöstötutkimuksessamme ja olemme yksi Suomen Innostavimmista Työpaikoista 2019.

Tutustu Docrateen henkilökuntaan sivuillamme. Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Oletko sinä uusi docrateslainen?

Tältä sivulta löydät myös avoimet työpaikkamme. Tai haluatko keskustella HR-botti Marjan kanssa ja jättää yhteystietosi:

Suomen innostavin terveydenhoidon työpaikka!

Saimme erinomaiset tulokset vuoden 2019 henkilöstötutkimuksessamme ja olemme Suomen terveydenhoitoalan innostavin, ja kaikista työpaikoista pienten yritysten (alle 150 työntekijää) sarjassa Suomen neljänneksi innostavin työpaikka! 

Suomen Innostavimmat –työpaikat tunnustuksella palkitaan vuosittain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen. Kyselyllä mitataan henkilöstön omistautuneisuutta ja innostuneisuutta. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu lähes 400.000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Docrates osallistui kyselyyn ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Tietoa meistä

Julkaistu: 07.12.2020

Historia

Syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri Timo Joensuulla oli halu rakentaa syöpäsairaala potilasnäkökulmasta käsin, palvelemaan kaikkia niitä tarpeita, joita syöpään sairastunut kohtaa....

Lue lisää
Julkaistu: 07.12.2020

Missio ja arvot

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16