Skip to content

Henkilöstön innostus ja omistautuneisuus näkyy – Docrates sai Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jo 6. kertaa

26.3.2024 Kategoriat: Tiedotteet
Uratarina Yritystietoa
Docrates Syöpäsairaalamme sai erinomaiset tulokset vuoden henkilöstötutkimuksessa ja yrityksemme on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Henkilöstön kokonaistyytyväisyys nousi vuonna 2024 ennätyksellisen korkealle tasolle. Henkilöstön innostus ja omistautuneisuus näkyy asiakkaillemme.

Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu lähes 400 000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Asiantuntijoiden mukaan innostavimmissa organisaatioissa henkilöstöllä on vahva kokemus reilusta ja tasapuolisesta kohtelusta. Henkilöstöä kuunnellaan päätöksiä tehtäessä, johtamis- ja toimintakulttuuria sekä työantajakuvaa arvioidaan muita organisaatioita myönteisemmin ja muutoksia johdetaan paremmin kuin suomalaisissa organisaatioissa keskimäärin.

Työyhteisön ja esihenkilötyön pitkäjänteinen kehittäminen luo hyvinvointia

Docrateen henkilöstötutkimuksen tulos nousi vuonna 2024 korkeammaksi kuin koskaan aiemmin, sijoittuen tutkimuksen ylimpään AAA-luokkaan. Nousua esiintyi tutkimuksen kaikissa asiakokonaisuuksissa, mutta erityisesi lähijohtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Erityisen korkealle nousivat myös henkilöstön kokemus uusiin työtehtäviin perehdyttämisestä sekä muutosten toteuttamisesta.

– Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet organisaatiotamme, johtamistamme ja tiimiemme esihenkilötyötä. Sairaalassamme on lämminhenkinen ja innostava yrityskulttuuri ja ilmapiiri. Sen eteen teemme työtä päivittäin arjessa ja jokaisessa kohtaamisessa. On hienoa nähdä, että erityisesti esihenkilötyöhön ja esihenkilöiden osaamiseen kohdistetut panostukset näkyvät positiivisesti henkilöstömme kokemuksessa. Kiitos henkilöstöllemme hyvin tehdystä työstä, innostuneisuudesta ja halusta olla mukana rakentamassa suomalaista syövänhoidon menestystarinaa, kertoo Ilpo Tolonen Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja.

Henkilöstön innostus ja omistautuneisuus näkyy potilaillemme

– Tärkein motivaation lähde henkilöstöllemme on saada tehdä merkityksellistä työtä joka päivä. Yksilöllisen potilaskokemuksen lisäksi panostamme henkilöstöön ja työelämän laatuun, ja siinä on myös onnistuttu. Meille halutaan töihin ja meillä on hyvä olla. Sen eteen teemme parhaamme jokaisena päivänä. Uskomme, että innostuneen ja hyvinvoivan henkilöstön avulla voimme tarjota myös potilaillemme parasta mahdollista palvelua, kertoo Jenni Marko, henkilöstöjohtaja, Docrates Syöpäsairaalasta.

Lisätietoja:
Jenni Marko, henkilöstöjohtaja, Docrates Syöpäsairaala
P. 050 505 7725, jenni.marko@docrates.com

 

Tutustu Docrateen urasivustoon – Työllistämme jo lähes 100 syövänhoidon osaajaa

Haluamme olla terveyden- huollon työntekijöille innostava ja houkutteleva työpaikka. Tarjoamme yliopistotason syövänhoitoa yksityisesti potilaidemme ja asiantuntijoidemme hyvinvointi on aina etusijalla. Meillä pääset myös hyödyntämään monipuolisesti kielitaitoasi.

Docrateen urasivustolle 

Lue uusimpia tiedotteita

Uudistunut uutiskirje nyt tilattavissa kuluttajille ja ammattilaisille

Syöpätaudit on nopeasti kehittyvä lääketieteen erikoisala. Docrates julkaisee muutamia kertoja vuodessa viimeisimmät kuulumiset ja uutiset liittyen esimerkiksi syövän hoitoon, diagnostiikkaan...

Lue lisää

Norjalaisten potilaiden määrä kasvoi vuonna 2023

Docrates Syöpäsairaala on hoitanut yli 15 vuotta Helsingissä suomalaisia ja kansainvälisiä potilaita. Vuonna 2023 erityisesti norjalaisten potilaiden määrä kasvoi. Docrateella...

Mitä urologin vastaanotolla tapahtuu?

Urologi on miesten intiimialueen hoitoon perehtynyt erikoislääkäri. Miehet usein turhaan arastelevat urologin vastaanotolle menoa. Alansa erikoisosaajana urologi on tottunut ratkomaan...

Avoin webinaari: Suolistosyöpäpotilaan hoitopolku hoitajan näkökulmasta 12.3.2024 klo 17

Lämpimästi tervetuloa avoimelle luennolle tiistaina 12.3. klo 17-18.30, jonka teemana on suolistosyöpäpotilaan hoitopolku hoitajan näkökulmasta.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16