Skip to content

Myynti ja kumppanuudet

Teemme monipuolisesti yhteistyötä mm. julkissektorin, vakuutusyhtiöiden ja yritysasiakkaiden kanssa. Kehitämme yhteistyömahdollisuuksia ja palveluitamme koko ajan eri sidosryhmiemme kanssa. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteyttä, otathan yhteyttä myynnistä ja kumppanuuksistamme vastaaviimme.

Jani Mikkola

Asiakkuus- ja myyntijohtaja
jani.mikkola(a)docrates.com
050 577 9444

 

Johanna Baarman

Asiakkuuspäällikkö, Pohjoismaat
johanna.baarman(a)docrates.com
050 500 1829

Yhteistyökumppanit

Docrates Syöpäsairaalassa jokaista potilasta varten yksilöllisesti muodostettu moniammatillinen asiantuntijatiimi koostuu omasta hoitohenkilöstöstä sekä laajan yhteistyöverkoston asiantuntijoista.

 

Yhteistyöverkostoomme kuuluvat:

Sairaalat ja klinikat

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus aava on suomalainen perheyritys, jolla on lääkärikeskuksia eri puolella Suomea. Aava ja Docrates tekevät yhteistyötä huippuluokan rinta- ja ihosyöpäkirurgiassa sekä työterveys – ja syöpäpotilaiden hoitopolulla.

Terveystalo

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Terveystalo ja Docrates tekevät yhteistyötä huippuluokan rintasyöpäkirurgiassa sekä työterveys – ja syöpäpotilaiden hoitopolulla.

Orton

Orton on vaativan erikoissairaanhoidon yksityissairaala, jonka omistaa HUS. Orton ja Docrates tekevät yhteistyötä viiveettömän ja yksilöllisen syövän hoitopolun eteen.

Radiologikeskus

Radiologikeskus tarjoaa kuvantamisen palveluja julkisyhteisöille ja yrityksille eri puolella Suomea. Radiologikeskus ja Docrates tekevät yhteistyötä viiveettömän ja yksilöllisen rintasyövän diagnostiikan ja hoidon eteen.

Muu yhteistyö

Curium

Curium on maailman johtava radiolääkkeiden valmistaja. Curiumin ja Docrateen yhteistyö mahdollistaa syöpäpotilaille uusimmat diagnostiset PET-kuvaukset ja radiolääkehoidot.

Vita Laboratoriot

Vita Laboratoriot on suomalainen perheyritys, joka tuottaa korkealaatuisia laboratoriopalveluita. Vita Laboratoriot ja Docrateen yhteistyön mahdollistaa syövän huippulaadukkaan ja viiveettömän laboratoriodiagnostiikan.

Potilasjärjestöt

Eturauhassyöpä­potilaiden tuki

Potilasjärjestö, joka toimii vapaaehtoisvoimin ja järjestää potilaille pääkaupunkiseudulla vertaistukea ja ryhmätoimintaa.

Propo

Toimii vapaaehtoisvoimin ja yhdistyksen tavoitteena on antaa eturauhasyöpäpotilaille ja heidän läheisilleen neuvontaa ja vertaistukea.

Colores

Valtakunnallinen potilasjärjestö, jonka toiminnan tarkoitus on suolistosyöpäpotilaiden ja heidän läheistensä kohtaamisten mahdollistaminen ja neuvonta.

Europa Donna

Yhdistys jakaa tietoa rintasyövästä ja sen hoidosta ja toimii rintasyöpäpotilaiden edunvalvojana.

Suomen Gynekologiset Syöpäpotilaat ry

Valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii gynekologiseen syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä valtakunnallisena edunvalvontajärjestönä.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16