Skip to content
Avaa sivuvalikko

Syövänhoito Docrateella

Hoidamme jokaista potilastamme yksilöllisesti ja nopeasti parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Parasta mahdollista syövänhoitoa

Docrates on suomalainen yksityinen syöpäsairaala. Tarjoamme potilaillemme parasta mahdollista hoitoa. Meille se tarkoittaa mahdollisuutta päästä syöpätautien ammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä, hoidon aloittamista viiveettä sekä potilaan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa.

Toimintamme keskiössä on alusta pitäen ollut halu huolehtia ihmisestä kokonaisuutena.

Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tar­jota uusimpia syövän hoitomuotoja. Jo yleisemmin käytössä olevien lääkehoitojen lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus saada käyttöön uusimmat hoidot ja osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin. Parhaimmillaan lääketutkimuksissa saattaa avautua täysin uusia hoitomahdollisuuksia.

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti sairastuneiden toiveita tarkalla korvalla kuunnellen. Tavoitteenamme on, että syöpään sairastunut voi elää niin täyttä elämää kuin mahdollista sekä hoidon aikana että sen jälkeen.

Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Sairaalassamme on ollut hoidettavana potilaita jo yli 60 eri maasta.

Henkilökohtainen hoitotiimi

Henkilökuntamme on omistautunut auttamaan ja tukemaan potilaitamme. Jokaisella potilaallamme on oma lääkäri sekä hoitotiimi, jotka ovat tavoitettavissa ja läsnä hoitopolun jokaisessa vaiheessa antaen kaiken saatavilla olevan tiedon ja tuen uudessa elämäntilanteessa.

Voit kulkea kanssamme koko hoitopolun tai yhdistää tutkimuksia ja hoitoja muiden hoitoyksiköiden kanssa

Docrates pystyy tarjoamaan potilaalle koko hoitopolun diagnoosista hoitoihin ja seurantaan. On mahdollista myös yhdistää joustavasti hoitoja Docrateella ja muissa hoitoyksiköissä esimerkiksi siten, että muiden hoitopaikkojen tutkimuksia ja hoitoja on mahdollista nopeuttaa ja täydentää Docrateella.

Voit varata ajan Docrates Syöpäsairaalan
erikoislääkärin vastaanotolle:

  • Yksityisesti ilman lähetettä
  • Vakuutusyhtiön asiakkaana
  • Terveyskeskuksen tai *sairaanhoitopiirin lähetteellä

*Sairaanhoitopiirit voivat myöntää Docrateen tutkimuksiin ja hoitoihin maksusitoumuksia, asiasta voit tiedustella omasta sairaanhoitopiiristäsi

Aloittaessasi hoidot Docrateella

Sairastumisen aiheuttama elämänmuutos herättää sairastuneessa sekä hänen läheisissään kysymyksiä, joiden läpikäyminen on erityisen merkityksellistä. Potilaan ja hänen läheistensä hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että riittävästi tietoa ja tukea on saatavilla läpi hoitoprosessin. Docrateelta potilas saa hoitotiiminsä yhteysnumeron, johon voi soittaa aina halutessaan.

Ennen ensikäyntiä lääkäri perehtyy lähettämiisi potilasasiakirjoihin, näihin lukeutuu potilaskertomukset, mahdolliset leikkauskertomukset ja patologin lausunnot, laboratoriovastaukset, kuvat ja kuvantamislausunnot. Ensimmäiseen vastaanottokäyntiin varataan yleensä 60 minuuttia aikaa.

Löydät lisätietoa uudelle potilaalle ajanvaraamisesta, tarvittavista materiaaleista ennen ensikäyntiä täältä.

Joustavuutta hoidoissa

Useita vaihtoehtoisia hoitomalleja

Kuvantaminen ja diagnostiikka

Syövän diagnosoinnissa ja hoidon suunnittelussa tarvitaan täsmällistä kuvantamista, sillä tarkka diagnoosi vaikuttaa keskeisesti hoitojen suunnitteluun ja tuloksellisuuteen.

Docrateella hoitava erikoislääkäri määrittelee kullekin potilaalle tarvittavat kuvantamistutkimukset ja asiantuntevan hoitohenkilöstön. Viimeisimmän teknologian avulla pystymme tarjoamaan ennennäkemättömän tarkkoja tutkimuksia syövän sijainnista, laadusta ja levinneisyydestä.

Yksilölliset syöpähoidot

Syövän hoidossa on tarjolla yhä enemmän ja yhä tehokkaampia hoitovaihtoehtoja. Kolme perushoitolinjaa ovat sädehoito ja lääkehoito ja kirurginen hoito. Lisäksi hyödynnämme uusimpia immuno-onkologisia ja radioisotooppihoitoja, jotka ovat entistä käytetympiä hoitomuotoja erilaisissa syöpätaudeissa.

Hoitopäätökset tehdään yhdessä potilaan kanssa keskustellen niin, että hän on tietoinen hoidon mahdollisista hyödyistä ja haitoista. Tavoitteenamme on taata mahdollisimman hyvä elämänlaatu ja arki syöpähoitojenkin aikana.

Seuranta

Hoitojen jälkeen tärkeälle sijalle nousee säännöllinen seuranta. Docrates Syöpäsairaalassa potilas käy aina omalla lääkärillään yksilöllisen suunnitelman mukaisilla seurantakäynneillä.

Docrateella jatkotutkimuksiin pääsee välittömästi, mikäli hoitojen jälkeen ilmenee oireita tai huolta, jotka vaativat lisäselvittelyjä.

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Docrates Terveys- ja Hyvinvointipalvelut tarjoaa syöpään sairastuneelle ja hänen läheisilleen laajan valikoiman kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja sekä ennen hoitoja, niiden aikana että jälkeen.

Elämänlaadun kannalta syöpään sairastuneen on erittäin keskeistä kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen terveydentilaan ja hyvinvointiin.

Tietoa kustannuksista

Hoidamme jokaista potilastamme yksilöllisesti parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Ajan erikoislääkärillemme saa muutamassa päivässä. Myös hoidot aloitetaan viiveettä, mikä on syövänhoidossa erittäin tärkeää. Kun yksilöllinen hoitosuunnitelma on valmis, jokainen potilaamme saa halutessaan kirjallisen kustannuslaskelman.

Lisätietoa Docrateen hoitomaksuista ja rahoitusmahdollisuuksista, Kela-korvauksista sekä tietoa vakuutusyhtiöiden ja kuntien maksusitoumusasiakkaille löydät linkistä.

Tutustu tarkemmin
eri syöpämuotojen
hoitoihin
Docrateella

Tutustu potilaidemme tarinoihin

Rintasyövästä toipunut Jaana: Docrateella korostuu elämänlaadun merkitys, täällä ei hoideta tilastoja

Istumme Jaana Nurmen kanssa Arabianrannan asukastalo Bokvillanissa vapaaehtoisvoimin pyörivän Kaffilan sohvalla. Aurinko valaisee huoneen, joka on aikanaan toiminut Arabian tehtaanjohtajan...

Lue lisää

Eturauhassyöpään sairastunut Mikko: Haluan vielä kilometrejä mittariini

Mikko Ässämäen eturauhassyöpädiagnoosi antoi odotuttaa itseään, vaikka merkit olivat ilmassa jo paljon aiemmin.

Rintasyöpäpotilaan tarina: Täytyy löytää pieniä hyviä hetkiä, vaikka maailma myllertää ympärillä

On joulukuu ja ensimmäinen pitkä koronavuosi lähenee loppuaan. Turkulaisessa ravintolassa istuu pariskunta, joka keskustelee intensiivisesti, välillä nauretaan ja välillä itketään....

Janos Uotila: Nyt ymmärrän tarkan ja yksilöllisen diagnoosin merkityksen

Sairaalan aulassa istuu mies hymyssä suin. 45-vuotiaalle Janos Uotilalle tämä aula ja etenkin sen viereinen sädehoidon tila ovat tulleet hyvinkin...

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16