Skip to content

Minulla on todettu syöpä

Kun sairastut syöpään, haluamme olla tukenasi koko matkan ajan. Henkilöstömme on sitoutunut tarjoamaan sinulle parasta hoitoa ja tukea, viiveettömästi. Tältä sivulta löydät tietoa Docrates Syöpäsairaalan tarjoamista uusimmista hoitovaihtoehdoista ja tarkasta diagnostiikasta.

Potilaaksi Docrateelle

Docrateella pääset syöpätauteihin erikoistuneen lääkärin vastaanotolle viiveettä, myös ilman lähetettä. Myös tarvittavat tutkimukset ja hoidot aloitetaan nopeasti, kaikki saman katon alla.

Potilaaksi tuleminen alkaa ensikäynnillä. Ensikäynti sisältää potilaan hoitoon liittyviin dokumentteihin tutustumisen ennen käyntiä, erikoislääkärin vastaanoton (noin 60 min) ja vastaanoton jälkeen potilaan tietojen kirjaamisen. Ensikäynnin jälkeen saat yksilöllisen tutkimus- ja hoitosuunnitelman kustannusarvioineen. Ensikäynti ei sido sinua mihinkään. Hoitoja on myös mahdollista yhdistää joustavasti Docrateella ja muissa hoitoyksiköissä esimerkiksi siten, että tutkimuksia ja hoitoja voidaan nopeuttaa tai täydentää Docrateella.

Voit kysyä lisää sairaanhoitajiltamme, jotka varaavat ajan sinun tilanteeseesi sopivalle erikoislääkärille. Tai voit myös varata ajan itse verkossa.

Ensikäynnin hinta 571 €

Oma hoitotiimi tukenasi

Sairastumisen aiheuttama elämänmuutos herättää sairastuneessa sekä hänen läheisissään kysymyksiä, joiden läpikäyminen on erityisen merkityksellistä.
Potilaan ja hänen läheistensä hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että riittävästi tietoa ja tukea on saatavilla läpi hoitoprosessin. Docrateella saat oman hoitotiimin, jotka antavat tietoa ja tukevat sinua hoitopolullasi.

Muista tarkistaa vakuutuksesi

Useimmat sairauskuluvakuutukset korvaavat tutkimuksia ja hoitoja Docrateella. Jos sinulla on sairauskuluvakuutus, voimme lääkärin vastaanottokäynnin jälkeen hakea puolestasi maksusitoumusta tutkimus- ja hoitokokonaisuuksien laskuttamiseksi suoraan vakuutusyhtiöltä. Yksittäisten tutkimuksien ja vastaanottojen osalta ota yhteyttä omaan hoitajaasi. Maksusitoumuksen käsittelyaika vaihtelee vakuutusyhtiön mukaan. Varmista ennen tutkimusten ja hoitojen alkamista, että vakuutusyhtiösi on myöntänyt
maksusitoumuksen.

Potilaidemme tarinat - Tuki ja toivo vertaisten kautta

Monet potilaamme ovat olleet samassa tilanteessa kuin sinä. Heidän tarinansa ja kokemuksensa voivat tuoda sinulle toivoa ja vahvistusta. Potilasyhdistykset antavat myös tietoa ja järjestävät vertaistoimintaa.

Jos haluat tietää enemmän hoidosta Docrateella, ota rohkeasti yhteyttä.
Me olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi ja auttamassa sinua eteenpäin.

Hoitopolku Docrates Syöpäsairaalassa

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoito

1.
Ensikäynti
2.
Tutkimus- ja hoitosuunnitelma
3.
Kustannussarvio
4.
Tutkimukset
5.
Diagnoosi
6.
Hoidot
7.
Seuranta

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16