Eturauhassyöpä

Docrates Syöpäsairaala on eturauhassyövän diagnostiikan ja hoitojen edelläkävijä. Meillä pääset viiveettä tutkimuksiin ja hoitoon.

Miksi eturauhassyövän hoitoon Docrateelle?

 • Eturauhassyövän eturivin onkologit ja urologit saman katon alla

 • Täsmädiagnostiikka: Ainoana Suomessa magneettiohjatut robottibiopsiat ja 3T magneettitutkimus jo ennen biopsiaa

 • Levinneisyyskuvantamisen täydellinen työkalupakki: perinteinen UÄ, luuston gammakuvaus, vartalon TT sekä herkimmät syövän kuvantamiseen kehitetyt isotooppitutkimukset

 • Yksilöllisesti räätälöity sädehoito & Suomen laaja-alaisin kokemus eturauhasen HDR-brakyhoidoista

 • Uusimmat hoidot myös levinneeseen eturauhassyöpään

Nopea hoitoonpääsy ja tyytyväiset potilaat

 • Diagnoosi muutamassa päivässä

 • Hoitojen aloitus viikossa

 • Koko hoitokokonaisuus koordinoidaan saman katon alla

 • Yksilölliset kustannusarviot

 • Omalääkäri ja omahoitaja

 • Erittäin tyytyväisiä potilaita 94%

Eturauhassyöpä eli prostatasyöpä on miesten yleisin syöpä. Riski sairastua eturauhassyöpään kasvaa iän mukana. Vuosittain todetusta noin 5400 eturauhassyöpätapauksesta valtaosa parantuu täysin. Eturauhassyövän hoidon onnistumisen kannalta tärkeää on nopea tutkimuksiin ja hoitoihin hakeutuminen.

Docrates Syöpäsairaalassa tarjoamme eturauhassyövän diagnosoinnin, hoidon ja seurannan yksilöllisesti rautaisella vuosien kokemuksella. Eturauhassyövän hoitoon erikoistuneet lääkärimme ovat Suomen kokeneimpia. Otamme ensimmäisenä Suomessa käyttöön uusia tutkimusmenetelmiä ja hoitoja, joita ei vielä muualla ole saatavilla. Olemme eturauhassyövän hoidon edelläkävijä, ja siksi Docrateelle tulee potilaita ympäri Suomen ja joka puolelta maailmaa.

Eturauhassyövän hoidon perusta on tarkka syöpädiagnoosi

Käytössämme olevien viimeisimpien diagnosointilaitteiden sekä kliinisen henkilökunnan ammattitaidon avulla eturauhassyövän tarkka luonne ja levinneisyys saadaan selville ja hoito kohdentuu näin optimaalisesti. Eturauhassyövän hoidon suunnittelussa punnitaan aina tarkoin sairauden vakavuus ja luonne, hoitovaihtoehtojen tehokkuus sekä niihin liittyvät sivuvaikutukset. Erittäin tärkeää on myös potilaan omat arvot ja tahto.

Docrates Syöpäsairaala on eturauhassyövän hoidon edelläkävijä. Tarjoamme niin ulkoisen sädehoidon, HDR-brakyhoidon kuin uusimmat lääkkeet myös levinneeseen eturauhassyöpään. Kauttamme pääsee tarvittaessa myös robottileikkaukseen. Lue eturauhassyöpä kokemuksia potilaidemme kertomana.

Jos epäilet eturauhassyöpää tai olet saanut syöpädiagnoosin, pääset Docrateen erikoislääkärin vastaanotolle viiveettä ja ilman lähetettä. Hoitotiimillämme on vuosien kokemus syövänhoidosta ja omistautunut asenne työhönsä. Ystävällinen henkilöstömme ymmärtää syöpään liittyvän pelkoja ja huolia ja antaa tukea heti ensi kontaktista lähtien. Jo ensimmäisestä vastaanotosta alkaen saat Docrateella oman syöpälääkärin. Koordinoiva hoitaja puolestaan vastaa siitä, että hoito sujuu mahdollisimman jouhevasti ja nopeasti. Hän auttaa sinua kaikissa käytännön asioissa ja toimii tukenanne.

Näiltä sivuiltamme löydät lisää tietoa kokonaisvaltaisesta ja viiveettömästä eturauhassyövän hoidosta ja diagnostiikasta.

Eturauhassyöpään sairastunut Risto Laitinen valitsi leikkauksen sijaan sädehoidon.

Riston tarina